Με τις αξιολογήσεις και τα μνημόνια, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η πραγματικά Μεγάλη Εβδομάδα… (Αλέξανδρος Σύρρος)

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει η νηστεία του Πάσχα να είναι αορίστου διάρκειας! (@NPatakiaras)

 

Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μεταβούν το Πάσχα στις εκλογικές τους περιφέρειες. (@carico1970)

 

Μουζάλα, κατάφερες μαζί με τους Ευρωπαίους, οι λαμπάδες στην Ελλάδα να είναι ανθρώπινες και να ανάβουν πριν το Πάσχα… (Κατερίνα Γκαράνη)

 

Σκέψεις Τσίπρα: Μπαλαούρα, ξεκίνα συ με το Άγιο Φως, να πάω εγώ στα #Τέμπη και τη Μ. Τέταρτη, που ψηφίζονται τα μέτρα, αμολάμε τον Φίλη για τα κόκκινα αυγά. (@bananarchyson)

 

Το Φως θα ‘τανε Άγιο άμα, πατώντας στην Ελλάδα, είχαμε όλοι 6 μήνες τζάμπα ρεύμα! (Sofia Lampiki)

 

Πάλι λαμπάδα θέλει η βαπτιστήρα. Την περσινή τι την έκανες; Όλη την έκαψες; της λέω. (@beatBukowski)

 

Θα ρωτήσω αύριο το βαφτιστήρι αν θέλει λαμπάδα κι ελπίζω να έχει δει τα τελευταία μέτρα που ετοιμάζει ο Αλέξης της καρδιάς μας. (@ovelix_gr)

 

-Παρακαλώ ένα αρνί θα ήθελα. -Ορίστε! -Είναι ελληνικό; -Φυσικά! Λέει, μπεεε σε όλα! (@msiggou)

 

Και σε όσους πίστευαν ότι θα γίνουμε Βενεζουέλα, ένα έχω να πω: Και τούνελ σε δύο χρόνια φτιάξαμε και χαρτί υγείας έχουμε, να πούμε. (@so_angel_lips)

 

Διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιστροφή 62€. 3000 χρόνια μετά τον Θησέα, οι βασικοί οδικοί άξονες ξαναγέμισαν ληστές! (@choricos)

 

Να περνάς από την σήραγγα “Νίκος Τεμπονέρας” και να πληρώνεις διόδια στα αφεντικά τού κάθε Καλαμπόκα. (@PGPapanikolaou)

 

#Βάφτισε_μια_σήραγγα: Την μια πρέπει να την πουν σήραγγα “62%”! (@koso20105)

 

Τα Σπατόσημα να τους γίνουνε μνημόσυνα. (Lampros Papalexis)

 

Η ΝΔ ζητάει από τους ξένους να μην ανέχονται την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πάλι καλά που δεν τους ζήτησε να μας βομβαρδίσουν. (@tosapiomilo)

 

Όταν ακούς για εξεταστική στην Βουλή, τότε ΠΑΝΤΑ κάτι άλλο συμβαίνει… (@a_balothiaris)

 

Ο Λοβέρδος στη Βουλή – Πόσο μπροστάρης! Πόσο δίκαιος και ξεσηκωτικός! Πόσο ηθικός και ιδεολόγος! Όπως τότε, που διαπόμπευε οροθετικές! Τον αγαπώ μη αναστρέψιμα! (@FainaretiRom)

 

Βόμβα σε λεωφορείο της Ντόρτμουντ, ένας παίκτης τραυματίας. Στον Πειραιά, με πέτρες, είχαν πετύχει περισσότερους παίκτες του Βάζελου! (@sexus empiretus)

 

Βάλανε βόμβα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ και τραυματίστηκε ένας παίχτης. Τον Καλιτζάκη να έβαζαν, περισσότεροι θα τραυματίζονταν! (@AnapiroXtapodi)

 

Τελικά, η ελληνική Βουλή υπάρχει μόνο για να κρατικοποιεί δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας στο Δημόσιο της Γερμανίας, Κίνας και άλλων χωρών. (@rewind_2012)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!