Η μαλαισιανή εφημερίδα New Straits Times αποκάλυψε ότι τον προηγούμενο μήνα ομάδα ντόπιων, που στρατολογήθηκε από την ισραηλινή μυστική υπηρεσία Μοσάντ, απήγαγε και βασάνισε Παλαιστίνιο που ζει στη Μαλαισία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ομάρ Αλμπεμπαΐσι βρισκόταν με έναν άλλο Παλαιστίνιο φίλο του έξω από εμπορικό κέντρο της μαλαισιανής πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ όταν ομάδα αγνώστων τον άρπαξε και τον έβαλε σε βανάκι. Ο φίλος του ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, δίνοντας τα στοιχεία του οχήματος των απαγωγέων. Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και τους απαγωγείς σε ξενοδοχείο κοντινής περιοχής. Εκεί έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους απαγωγείς να βασανίζουν τον Παλαιστίνιο βάσει οδηγιών που έπαιρναν από ισραηλινούς πράκτορες μέσω… τηλεδιάσκεψης.

Έντεκα απαγωγείς συνελήφθησαν και αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε η δίκη τους, όπως δείχνει και η σχετική φωτογραφία από την μεταφορά τους σε δικαστήριο της Κουάλα Λουμπούρ. Πρόκειται για το τελευταίο γνωστό «κατόρθωμα», υπεράκτιο αυτή τη φορά, της υπεράνω νόμων εγκληματικής οργάνωσης που ακούει στο όνομα Μοσάντ.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!