Το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνάντηση της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας (ΚΟΕ).

Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι πολλές και πυκνές εξελίξεις, διεργασίες και τροποποιήσεις στην πολιτική αλλά και την κοινωνική κατάσταση που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο. Ιδιαίτερη συζήτηση θα γίνει για την φάση αποσταθεροποίησης στην οποία εισέρχονται τα Βαλκάνια και η Ν.Α. Μεσόγειος, για την πολιτική κρίση της Ευρώπης, για την πολιτική κατάσταση-συγκυρία στην Ελλάδα σήμερα με ιδιαίτερη έμφαση στις διαστάσεις του «εθνικού», όπως αυτό αναδεικνύεται, αλλά και στη φάση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο υποκειμενικός παράγοντας, ο λαός και ο κοινωνικός ριζοσπαστισμός. Όπως και για την ιδιαίτερη στάση και πολιτική συμπεριφορά της ΚΟΕ, για τις γενικές κατευθύνσεις και τις ειδικότερες πλευρές της. Επίσης θα υπάρχει συζήτηση και για το πώς διαμορφώνεται το ελληνικό πολικό σκηνικό και για τις εκλογικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα (βουλή, ευρωβουλή, δήμοι και περιφέρειες).

Η ΚΟΕ φιλοδόξει σε μια διαδικασία διεξοδικής συζήτησης, ζύμωσης, διευκρίνισης και κατάκτησης θέσεων, εξαγωγής πιο στέρεων συμπερασμάτων, αλλά και εμβάθυνσης σε βασικές πλευρές των ζητημάτων αυτών που θεωρεί σήμερα καίρια. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την πανελλαδική συνάντηση μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με την Ελένη Σωτηρίου (6956302771) και τον Γιώργο Παπαϊωάννου (6944370977) για να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!