Πρέπει να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, για να κυβερνάς με έναν οπαδό του Γρίβα και της «Χ» και να δηλώνεις αριστερός… (Δημήτρης Κανελλόπουλος)

 

Αλέξη, το να καταγγέλλεις εσύ το λαϊκισμό είναι σαν να καταγγέλλει ο Κιάμος το σκυλάδικο. (@aNameToCome)

 

Στη Βρετανία ένα Brexit αποφάσισαν να κάνουν κι από τότε τους έχουν πετύχει οι Δέκα Πληγές του Σόιμπλε… (@miltostr)

 

Αποτελέσματα εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Το ΠΑΣΟΚ είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε συγκυβέρνηση. (@DepressedPasok)

 

Είδα λίγο στην τιβί Ράμφο-Βενιζέλο. Αυτοί οι τύποι είναι η προσωποποίηση της κοινωνικής κρίσης. Παπάντζες, άγνοια με ύφος αυθεντίας! Επίχρυσος τενεκές! (@blacktom1961)

 

Σωστά αγανακτούν όλοι με τη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται στο Μενίδι. Δεν αγανακτούν όμως με τον εισαγωγέα, γιατί κάνει καλές μεταγραφές! (@papagalizw)

 

«Δίπλα στους Ρομά μένουν άνθρωποι» μας είπε η Βούλτεψη. Οι ύαινες, σαν κι αυτήν, φροντίζουν να είναι πολύ μακριά… (Νίκη-Ροδόπη Απιδοπούλου)

 

Οι γύφτοι στο Μενίδι είναι υπάνθρωποι, ενώ οι κρητικές μπαλωθιές είναι έθιμο! (@kanekos69)

 

Οι γύφτοι είναι όλοι δολοφόνοι. Επίσης οι γύφτοι με τα ντάτσουν μεταφέρουν πρέζα ενώ οι εφοπλιστές με τα πλοία πατάτες και χαλιά. Γνωστά αυτά. (Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή)

 

Να μην πληρώσουν ΕΝΦΙΑ για 2 χρόνια όσοι έχασαν τα σπίτια τους. Ούτε τέλη κυκλοφορίας όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο! (@SanchoPanzaGr)

 

Όταν καταρρέουν σπίτια από σεισμό και κεντρικό θέμα είναι ο ΕΝΦΙΑ, καταλαβαίνεις ότι τα μνημόνια έχουν καταστρέψει εγκεφαλικά κύτταρα. (@platitudinous)

 

Από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» στην περιφρούρηση των πλειστηριασμών από τα ΜΑΤ… Αλλά, όταν γίνει κυβέρνηση ο Σύριζας όλα αυτά θα τελειώσουν! (Spyros Kanaliotis)

 

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι πιο πολλοί είναι ότι νομίζουν πως οι Συριζαίοι έχουν όριο. (@TaxikosNinja)

 

Ο άλλος -ο Θανάσης Καρτερός, πρ. διευθυντής του Ρ/Σ Στο Κόκκινο 105,5- έβγαλε κείμενο που το μόνο που δεν λέει είναι πως θα έπρεπε να πληρώνουν κιόλας όσοι εργάζονται εκεί. Δυνατός! (@adiasistos)

 

Παπάς λέει στη Θεσσαλονίκη μπαίνει στα λεωφορεία και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα σε κοριτσάκια. Απίστευτο! Μάλλον, τον κυρίευσε ο (π)εοσφώρος! (Christos Vidiniotis)

 

Ο παπάς στο λεωφορείο της Θεσσαλονίκης μπήκε σε λειτουργία στύσης! (@megalosgazmas)

 

Γράψτε καλά, να γίνετε φοιτητές για να τρώτε μετά μακαρόνια και μουστάρδα με φρυγανιές, τρεις μήνες νον στοπ… (@viv0o95)

 

Έχετε καταλάβει ότι οι χώρες που παίζαμε τότες ημιτελικά και τελικά στο Eurobasket87 δεν υπάρχουν πια; (@velze_voula)

 

23 χρόνια χωρίς το Μάνο Χατζιδάκι. Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα «ουδείς αναντικατάστατος». (Πάνος Ζέρβας)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!