Γρηγορείτε…

Όσο πάει και μεγαλώνει τούτος ο φασιστικός-ρατσιστικός κύκλος. Στη λεβεντογέννα Κρήτη ξαναχτύπησαν πάλι τα φασιστοειδή.Τον τελευταίο καιρό, οι ακροδεξιές και ρατσιστικές επιθέσεις έχουν αυξηθεί στην Κρήτη και κυρίως στα Χανιά, με χαρακτηριστικότερες τη διπλή εμπρηστική επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή των Χανίων, την επίθεση στην 28χρονη καθηγήτρια, στην οποία χάραξαν αγκυλωτό σταυρό στο χέρι, αλλά και την επίθεση στο στέκι μεταναστών στα Χανιά και τα επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί στην ίδια περιοχή. Τούτη τη φορά, τη σκυτάλη την πήρε το Ηράκλειο.

Νέα ρατσιστική επίθεση, με εκρηκτικό μηχανισμό σημειώθηκε στην Κρήτη, στα Καμίνια Ηρακλείου, σε χώρο προσευχής της μουσουλμανικής κοινότητας της περιοχής.

Οι άγνωστοι τοποθέτησαν μηχανισμό αποτελούμενο από ένα γκαζάκι και ένα πλαστικό δοχείο βενζίνης στην είσοδο του χώρου, που χρησιμοποιείται ως τζαμί. Μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας επισημαίνουν ότι η ημέρα της επίθεσης δεν είναι τυχαία, καθώς η Παρασκευή είναι ημέρα προσευχής για τους μουσουλμάνους.

Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι «η τυφλή βία από όποια ιδεολογία και αν προέρχεται εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα. Τον εκφοβισμό και τον εξευτελισμό…».

 

Απάνθρωποι

Τα κατάφεραν να απαξιώσουν και να ξεπουλήσουν την Ολυμπιακή, να φτιάξουν ένα μονοπώλιο αερομεταφορών στο όνομα του ανταγωνισμού, να κοροϊδέψουν χιλιάδες εργαζόμενους της Ολυμπιακής και να τα «βρουν» με το συνδικαλιστικό κίνημα του χώρου. Τώρα, μάλιστα, επιχειρούν προκλητικά απάνθρωποι να μας αφήσουν, κυριολεκτικά, στο έλεος του Θεού.

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η πολιτική που ακολουθείται, στην προοπτική συγχώνευσής τους από τις δύο αεροπορικές εταιρίες Olympic Air και Aegean στον πολύ σοβαρό τομέα για την υγεία των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας, αυτό των επειγουσών αεροδιακομιδών.

Οι όροι που τίθενται από την Aegean Airlines για την αερομεταφορά επειγόντων περιστατικών που μπορούν να μεταφερθούν με αεροπλάνο της γραμμής είναι εντελώς απαγορευτικοί, αφού ζητά να έχει γίνει κράτηση… 24 ώρες πριν από την πτήση.

Με δεδομένη, επίσης, τη δήλωση της Olympic Air ότι δεν θα πραγματοποιεί αεροδιακομιδές και την άρνησή της να μεταφέρει 363 φιάλες αίματος, προϊόν εθελοντικής αιμοδοσίας από τη Λήμνο, σημαίνει σε απλά ελληνικά «άσε τους νησιώτες να πεθάνουν» και αν θέλει το κράτος να ζήσουν, ας στείλει στρατιωτικά να τους μεταφέρουν στην Αθήνα.

Μεσαίωνας;

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!