Το Συντονιστικό Φορέων ’21 αποτελεί μία πανελλαδική συνάντηση φορέων, με σκοπό να τιμήσουν τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης και να διεκδικήσουν τα ανολοκλήρωτα προτάγματα του 1821: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία.

Διοργανώνει την 25η Μαρτίου 2021, στις 12.30 μ.μ.. εκδηλώσεις τιμής και διεκδίκησης για το ανολοκλήρωτο ’21,

α) Στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη και μπροστά στο άγαλμα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, στις 12:30 μ.μ.

β) Στην Θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παπά (έναντι Δημαρχείου), στις 12:30 μ.μ.

γ) Στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 12:30 μ.μ.

δ) Στη Ζάκυνθο, στην Πλατεία Σολωμού, στις 12:00 μ.μ.

Αντιτιθέμενοι στην προσπάθεια υποβάθμισης της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, αποτίουμε φόρο τιμής στους αγώνες των παππούδων μας, και διεκδικούμε τα προτάγματα για τα οποία έχυσαν το αίμα τους.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες πόλεις στις οποίες θα υπάρξουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις. Θα έρθουμε σε επαφή με φορείς και συλλογικότητες. Καλούμε δε φορείς από όλη την Ελλάδα, να διοργανώσουν εκδηλώσεις στις πόλεις τους, μέσα στο ίδιο πλαίσιο. Όποιος θέλει να συμμετέχει ή να στηρίξει την πανεθνική αυτή προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο [email protected] ή στην επίσημη σελίδα του Πανελλαδικού Συντονιστικού στο facebook: Συντονιστικό Φορέων ’21.

Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα κάθε ιδεολογικό και πολιτικό μας πρόσημο, και βάζοντας μπροστά από όλα την Πατρίδα, εκείνη την ημέρα θα βρεθούμε οι Έλληνες ενωμένοι κάτω από την σημαία μας, για να τιμήσουμε την μεγάλη εθνική μας επανάσταση και να διεκδικήσουμε ειρηνικά την ολοκλήρωσή της.

* Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!