Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γουσίδης, ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και -μεταξύ άλλων- επικεφαλής του Γραφείου Βόρειας Ελλάδας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης  αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Γουσίδη και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜΘ αποχαιρετά με βαθύτατη θλίψη τον άξιο συνάδελφο και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του, ενώ τονίζει ότι ο Δημήτρης Γουσίδης «ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ επί πέντε συνεχόμενες θητείες διαμόρφωσε το νεότερο πρόσωπο της Ένωσης κομίζοντας πρωτίστως την αντίληψη της εξωστρέφειας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της σύνδεσης με την κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, άνοιξε το δρόμο για την υποδοχή νέων μελών, ώστε να ενισχυθεί η παρουσία της Ένωσης σε όλη τη Μακεδονία-Θράκη, πέτυχε την ένταξη της ΕΣΗΕΜ-Θ στην Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και δημιούργησε το Μορφωτικό Ίδρυμά της».

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!