Ο ραδιοφωνικός σταθμός 93,4 Στο Κόκκινο, η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη» και η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς τιμούν τη μνήμη του αγωνιστή και τραγουδοποιού Πάνου Τζαβέλλα με μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Love Casual living (Εθνικής Αντιστάσεως 16 Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη) την Τρίτη 25 Μαρτίου, στις 20.30.
Tο Μουσικό Σύνολο Ρωμιοσύνη υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τεό Λαζάρου, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Μαρία Ζαχαρή, η Νατάσσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος συμμετέχουν με ξεχωριστές ερμηνείες των τραγουδιών του Πάνου Τζαβέλλα.
«Όμως κάποιοι Άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ! Έτσι κι ο Πάνος Τζαβέλλας θα μείνει Αθάνατος. Για να μας υποδεικνύει με την αγωνιστική και μουσική του κληρονομιά που μας άφησε ότι ο συμβιβασμός και το βόλεμα γεννά τους εκάστοτε “κυρ- Παντελήδες”, που στο χέρι μας είναι να “τους θάψουμε βαθειά στα σπαρτά”, πριν προλάβουν να κοπρίσουν αυτά, για τα οποία αυτός και χιλιάδες αγωνιστές στη Γη, ακρωτηριάστηκαν για να τα κρατήσουν ζωντανά. Πανανθρώπινα ιδανικά και αξίες για την Ελευθερία, την Πατρίδα, τον Άνθρωπο, τον Πολιτισμό».
Περισσότερα σχετικά με τον Πάνο Τζαβέλλα θα βρείτε στο www.panostzavellas.gr

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!