Αρχική αρχείο στηλών ιστορίες αδέσποτων Έτοιμη για υιοθεσία η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε στη Λάρισα

Έτοιμη για υιοθεσία η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε στη Λάρισα

Καλά στην υγεία της, γεμάτη ζωή και όρεξη για βόλτες είναι η νεαρή σκυλίτσα που κάποιο δίποδο τέρας την είχε κακοποιήσει μ’ ένα μακρύ αντικείμενο, αφού το ζώο εντοπίστηκε με ολική πρόπτωση μήτρας, της έκοψε τ’ αφτιά και της είχε δέσει την ουρά με σύρμα τόσο σφικτά με αποτέλεσμα το τελευταίο τμήμα της να νεκρωθεί.

Θυμίζουμε ότι η μικρή Ρωξάνη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση μέσα σε μια κούτα στις 21 Ιανουαρίου του 2016 στην οδό Βόλου στη Λάρισα. Μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. μετέφεραν τη σκυλίτσα στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου της έγινε ανάταξη της πρόπτωσης και στείρωση, καθαρισμός των πληγών στ’ αφτιά και οριστική αποκοπή του νεκρωμένου τμήματος της ουράς της.

Η επίσημη γνωμάτευση των κτηνιάτρων, η οποία κατατέθηκε στην Αστυνομία, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Με βάση τη γενικότερη εικόνα του ζώου (κομμένα με ψαλίδι αφτιά και ουρά) και τα ευρήματα της μήτρας δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης του ζώου, καθώς τέτοιου βαθμού πρόπτωση σε τόσο μικρόσωμο ζώο δεν δικαιολογείται εύκολα από φυσικά αίτια, όπως είναι η γενετική προδιάθεση ή η συνουσία με άλλο ζώο».

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., το οποίο έκανε καταγγελία στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, επικήρυξε το σαδιστή δράστη με το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί του στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων: 6945719693 ή 6973331420 ή 6937012850.

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας η Ρωξάνη πήρε εξιτήριο στις 3 Φεβρουαρίου του 2016 και φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας του σωματείου. Στην υγεία της είναι πολύ καλά, ξεπέρασε πολλές από τις φοβίες που είχε και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ χαρούμενη σκυλίτσα έτοιμη να βρει την παντοτινή της οικογένεια που δεν θα αφήσει κανέναν ξανά να της κάνει κακό.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τη Ρωξάνη που τόσο βασανίστηκε στη ζωή της μπορεί είτε να καλέσει το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. στα τηλέφωνα 6932604047 ή 6973331420 ή 6931043986 είτε να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου dogs.adoptions@gmail.com.

Η Ρωξάνη θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική ταυτότητα (αρ. μικροτσίπ 941000016718848). Βρίσκεται στη Λάρισα, αλλά μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε βρεθεί το κατάλληλο σπίτι, μετά από συνεννόηση.

 

www.istoriesadespoton.gr

Σχόλια

Exit mobile version