Αρχική πολιτική παραπολιτική Μας έχουν ξεγραμμένους

Μας έχουν ξεγραμμένους

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες τρεις βδομάδες οι διασωληνωμένοι θα φτάσουν τους 1.200, άρα και οι θάνατοι θα πάνε ημερησίως έως και σε διπλασιασμό, ενώ ο κ. Μητσοτάκης με τα λεωφορεία εισαγωγής που εγκαινιάζει (!), ευελπιστεί να μας πείσει ότι θα εξισορροπήσει τις συνέπειες της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του, με τελευταίο το άνοιγμα των καταστημάτων την ώρα που τα νοσοκομεία έχουν φρακάρει και άνθρωποι πεθαίνουν έξω από τις ΜΕΘ! Ταυτόχρονα, ο κ. Βρούτσης, αγαπημένος της Ν.Δ., τους έχει κάνει άνω-κάτω με τις αποκαλύψεις για Φουρθιώτη και ο κ. Τσιόδρας ξαναχτυπά λέγοντας ότι το 10% των Ελλήνων έχουν τον ιό, οπότε, αν γι’ αυτό χρειάστηκε ένας χρόνος, σε επτά χρόνια με το 70% να έχει κολλήσει θα πετύχουμε την «ανοσία αγέλης»! Όμως, οι ειδικοί λένε ότι σε λίγο όσοι εμβολιάστηκαν πρώτοι, θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά επειδή η ανοσία των εμβολίων δεν κρατάει πάνω από 6-8 μήνες! Το χάος!

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελίζας Τριανταφύλλου στο insider.gr, η κυβέρνηση έδωσε με δύο rapid αναθέσεις την προμήθεια 6 εκατομμυρίων συσκευασιών ταχείας ανίχνευσης (rapid test) του κορονοϊού, αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια νεοσύστατη εταιρία με ιδρυτικό κεφάλαιο μόλις 30.000 ευρώ! Και με τιμές ανά μονάδα μεγαλύτερες από τις προσφορές άλλων γνωστότερων εταιριών του παραφαρμακευτικού κλάδου! Μπράβο στους τρεις μετόχους της εταιρίας, κάποιος θα τους έκανε καλό ποδαρικό!

Οι κυβερνώντες έχουν διαλύσει τον τόπο με τη διαφθορά και την ανικανότητά τους κι ο κόσμος παρακολουθεί το δράμα που ζει άφωνος.

Μαρία Πουρσανίδη

Σχόλια

Exit mobile version