Αρχική πολιτική παραπολιτική Και διηγώντας τα να κλαις… (φ..365)

Και διηγώντας τα να κλαις… (φ..365)

Σοκ και παραλυσία

Γίνονται τόσα πολλά τρομακτικά που αδυνατεί κανείς να τα συλλάβει, αλλά και να αντιδράσει. Το σοκ συνεχώς ανανεώνεται και εντείνεται με κάθε νέο μνημόνιο προκαλώντας παραλυσία. Γι’ αυτό, κάθε ομάδα εργαζομένων προσπαθεί μόνη της να διασώσει κάτι απ’ αυτό που της αναλογεί, χωρίς ουσιαστικά να έχει καμία συμπαράσταση από πουθενά κι από κανέναν, αφού όλοι δέχονται πολλαπλές επιθέσεις από πολλές πλευρές μη έχοντας περιθώριο ούτε να σκεφτούν τι παθαίνουν οι άλλοι.

Ρ.Β.

 

Πράκτορες του εχθρού

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος καταγγέλλει τους υπουργούς που υπέγραψαν την τροπολογία με την οποία «το εργοστάσιο των ΕΑΣ Ελευσίνας, πρώην ΠΥΡΚΑΛ, πωλείται στον Λάτση σαν οικόπεδο! Είναι τραγικό να πωλούνται δύο εργοστασιακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 500 στρεμμάτων και δεκάδες κτηριακές εγκαταστάσεις να μεταμορφώνονται σε γήπεδα!» χωρίς δημόσιο διαγωνισμό! Είναι ανατριχιαστικές οι τεκμηριωμένες καταγγελίες που συνοπτικά καλύπτουν τρεις πυκνογραμμένες σελίδες, που καταλήγουν ως εξής: «Είναι τραγικό που δεν ευαισθητοποιείται κανείς για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πολύπαθη κρατική αμυντική βιομηχανία…»

Π.Α.

Yale professor του Γιάννη Αντωνόπουλου (johnantono.blogspot.gr

 

Απατεώνες υπουργοί

Όλοι οι υπουργοί και βουλευτές που πουλάνε φούμαρα για επενδύσεις είναι απατεώνες! Πήραν οι Γερμανοί τον ΟΤΕ και τι καλό έκαναν στο λαό και την εθνική οικονομία; Ξεπούλησαν όλες τις εταιρίες του ΟΤΕ σε FYROM, Σερβία και Βουλγαρία, ξεπούλησαν και τον μοναδικό δορυφόρο που είχε η Ελλάδα. Επίσης, μείωσαν τις σταθερές θέσεις εργασίας κατά 6.000. Ακόμα και τα παλιά καλώδια τα μεταφέρουν σαν scrap στη Γερμανία. Και η ετήσια αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι 1,5 εκατ. ευρώ! (από την ανακοίνωση της ΑΣΕ). Όλα τα έξοδα τα πληρώνουν οι Έλληνες χρήστες των τηλεφώνων με υπέρογκες τιμές και όλα τα κέρδη πηγαίνουν στη Γερμανία! Χάρη στους δικούς μας απατεώνες πολιτικούς που απλά μεταφέρουν τη σκυτάλη του αίσχους από κυβέρνηση σε κυβέρνηση.

Κ.Ο.

 

Ξέπλυμα

Είναι κακό που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε τέσσερις φορές στο τηλέφωνο με τον καταδικασμένο για την περιβόητη υπόθεση τόνων ηρωίνης που μετέφερε το πλοίο Noor1; Δηλαδή, δεν μπορεί να ενδιαφερόταν σαν άνθρωπος για την υγεία του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, μιας και αρμοδιότητα για το δικαστικό μέρος δεν έχει; Εξάλλου, δεν είναι σωστό να ακούει ο κάθε υπουργός και τη γνώμη των πολιτών από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, του υποκόσμου συμπεριλαμβανομένου, για τα ελληνοτουρκικά, το ΝΑΤΟ και τα εξοπλιστικά προγράμματα; Αν έλειπαν όλες οι κακοήθειες που ακούστηκαν για δήθεν απόπειρα επηρεασμού της κατάθεσης του κακοποιού σε βάρος τρίτου προσώπου, δεν θα αναγκάζονταν έγκριτοι δημοσιογράφοι της Εφημερίδας των Συντακτών και πετυχημένοι υπουργοί σαν τον πρώην αθλητισμού-νυν δικαιοσύνης, να αναλάβουν εξωδικαστικά την αθώωση του κ. Καμμένου, αυτής της αθώας περιστεράς…

Φάνης Αν.

Σχόλια

Exit mobile version