Θα έχετε ενημερωθεί από τον κύριο Χρυσοχοΐδη σχετικά με την εγκληματικότητα στη χώρα: Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Δεν είναι εγκληματικότητα «κάθε μέρα ένας φόνος, κάθε δύο ένα μακελειό». Όχι, αυτό λέγεται εγκληματοφοβία και απορώ πώς το είχαμε μπερδέψει τόσα χρόνια.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, στη λίστα του Crime Index for Country οι δέκα χώρες με την περισσότερη εγκληματικότητα στον κόσμο για το 2021 είναι: 1. Βενεζουέλα (84,36%). 2. Παπούα Νέα Γουινέα (80,04%). 3. Νότια Αφρική (77,29%). 4. Αφγανιστάν (76,97%). 5. Ονδούρα (76,65%). 6. Τρινιντάντ και Τομπάγκο (72,43%). 7. Βραζιλία (68,31%). 8. Γουιάνα (68,15%). 9. Ελ Σαλβαδόρ (67,84%). 10. Συρία (67,42%). Βλέπετε πουθενά την Ελλάδα; Εμ, τζάμπα ανησυχείτε κι όχι μόνον.

Σκεφτείτε ποιος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αμέσως θα βάλετε τέλος στους όποιους φόβους και τις αμφιβολίες σας: Ο εξολοθρευτής της 17 Νοέμβρη; Ποιος θα πει όχι;

Όμως, υπάρχει και μια άλλη πλευρά, πιο σκοτεινή:

  • Μέσα σε ενάμιση χρόνο 40 κοριτσάκια από 12 μέχρι 18 χρόνων εξαφανίστηκαν και πέρασαν στα αζήτητα. Δεν βρέθηκε κανένα.
  • Μέσα σε τρεις μήνες εξαφανίστηκαν 27 γυναίκες.
  • Βρέθηκε μία γυναίκα δολοφονημένη μέσα σε βαλίτσα, ενώ μια άλλη, επίσης δολοφονημένη, επέπλεε στο Λιμάνι της Χαλκίδας.

Δεν βρέθηκε ποτέ κανένας ένοχος.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν διαπραχθεί μεταξύ Ελλήνων πολιτών 15 «επαγγελματικές» δολοφονίες. Δεν εξιχνιάστηκε ούτε μία, δεν συνελήφθη κανείς.

Και σε άλλα νέα, η ΕΛΑΣ παραδέχτηκε αφενός πως έχει χαρτογραφήσει 50 μέλη της σερβικής μαφίας που δρουν στην Ελλάδα, αφετέρου πως αστυνομικοί είχαν γνώση των κινήσεων της «Σκάλιαρι». Αποτέλεσμα; Απολύτως κανένα. Πενήντα μαφιόζοι κινούνται άνετα στη χώρα και δεν έχει συλληφθεί ούτε ένας.

Θα ήταν απλώς μια επανάληψη να αναφερθώ στη δολοφονία του Καραϊβάζ μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη περιοχή, καθώς και στις δύο ακόμα πρόσφατες δολοφονίες που αποδίδονται σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!