Μπαλωθιές (φ.369)

Το θετικό είναι ότι στη χώρα υπάρχει ομοιογένεια. Απ’ άκρη σ’ άκρη του πολιτικού φάσματος κυριαρχεί η ηλιθιότητα. (@thanos1625)

Ζούμε σε χώρα που η Εκκλησία ευλογεί τα κάστανα και το κράτος κυνηγάει τους καστανάδες. (@N0nServ1)

Και τι φταίμε εμείς, αν όλες οι κοινωνικές ομάδες θέλουν να πετάνε καφέδες στους Συριζαίους; (@maGoofys)

Περίεργο που ο Πολάκης ήταν με τον Καζάκη, όλοι νομίζαμε ότι πριν μπει στην κυβέρνηση ήταν ερευνητής στο CERN… (@miltostr)

Εδώ που τα λέμε, αν δεν κατασκεύαζαν ενόχους, η αντιτρομοκρατική στην Ελλάδα δεν θα είχε δουλειά να κάνει. (@platitudinous)

Αλήθεια, οι Συριζαίοι που διαδηλώνουν υπέρ Ηριάννας, τι λένε για τον «τρομονόμο» που όχι απλά δεν κατάργησαν, αλλά τον ενίσχυσαν; (@anemosanti)

Η τελική «αδειοδότηση» κατασκευής ενόχων δόθηκε απ’ την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ’15, όταν απέρριψε τη θέσπιση ορίων χρήσης DNA ως αποδεικτικό μέσο. (@Agapi_V)

Άκουσα πως η Ηριάννα οδηγούσε το ταχύπλοο στην Αίγινα, γι’ αυτό δεν βρέθηκε καθόλου DNA. (@gerontas apaisios)

Έπειτα από τέτοιες αποφάσεις των δικαστών καταλαβαίνεις γιατί ο Σημίτης έλεγε «όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα». (@Τοκάτας Φούγκας)

Μόνο στην Ελλάδα προκαλεί τρόμο στον ανυπεράσπιστο πολίτη, η φράση «θα τα βρει η Δικαιοσύνη»… (@N_Papadojannis)

Ναι, οι δικαστές είναι καθάρματα που ζουν σε φούσκα κεκτημένων. Δικάζουν όμως με τους νόμους που τους δίνουν οι κυβερνήσεις. (@LStamellos)

Aν η Ηριάννα είχε ναυλώσει κανένα πρεζοκάραβο, και ελεύθερη θα κυκλοφορούσε και μιντιάρχισσα θα γινόταν! (@CorinaVasilopou)

Η Ηριάννα είναι πιο επικίνδυνη απ’ τους ΧΑυγίτες που είναι απέξω… Μάλλον επειδή η Ηριάννα ξέρει γραφή κι ανάγνωση. (@AthenaDimiDimi)

Αν δεν υπήρχε τεράστιο πρόβλημα με τη δικαιοσύνη, ούτε λαμόγια θα μας κυβερνούσαν, ούτε η χώρα θα τίναζε τα πέταλα… Αλυσίδα είναι όλα αυτά. (@Drahmadinetzant)

Χίλιες φορές άνεργος ο γιος μου, παρά υπουργός-δολοφόνος της εργασίας! (Niki Vikou)

Από το «και τι δουλειά είχε στα Εξάρχεια;» στο «και τι δουλειά είχε στη Βαρκελώνη;» το λες και εξέλιξη. (@The_Stranger_gr)

Αν είναι να βάζουμε φυλακή όσους πάνε Βαρκελώνη, αυτούς που πάνε Αγρίνιο τι να τους κάνουμε δηλαδή; Να τους σφάξουμε; (@theodouts)

Όσοι έχετε πρόγραμμα ταξίδι στη Βαρκελώνη, να ξέρετε πως η αντιτρομοκρατική υποστηρίζει Ρεάλ Μαδρίτης και σας θεωρεί ύποπτους! (@AlexandrosFL)

Αξιότιμοι δικαστές, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η πεθερά μου έχει πάει δυο φορές στην Βαρκελώνη τα τελευταία 2 χρόνια. Θα κάνετε κάτι γι’ αυτό; (@nikos7gio)

Αφού η Βρυξελιώτικη μαφία υπερασπίζεται τον Γεωργίου, της ΕΛΣΤΑΤ, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ρόλο του στην παγίδευση της χώρας από τα μνημόνια. (@katsandres)

100.000 ευρώ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ στον Γεωργίου – 200.000 στον Παπαδήμο – 25.000 στον Σημίτη – 13.7000.000 στον Τέως! Εσύ, πόση αποζημίωση πήρες; (@a_angeltsak)

Ζούμε σε μια χώρα που ο θάνατος παππού-γιαγιάς είναι καίριο οικονομικό πλήγμα για την μέση οικογένεια… (@phroex)

Μείωση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων από έρευνα της ΤτΕ. Δεν έχουν καταλάβει πως κάνουμε δίαιτα; Kι ετοιμαζόμαστε για την μασαμπούκα των αγορών μετά της ανάπτυξης;! (Αλέξανδρος Σύρρος)

Μείωση 27% στην ετήσια κατανάλωση τροφίμων για τους Έλληνες… Τους έχω ικανούς, στην Kυβέρνηση, να πουν ότι φταίει το Survivor κι όχι η κρίση! (@T_Karagiannis)

Να απαντάς σε δεξιοφιλελέ για τα αυτονόητα, είναι τόσο χρήσιμο όσο να διδάσκεις πυρηνική φυσική σε ζαντολάστιχο! (@syn_realistis)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Exit mobile version