USA Uber Alles

του Γιώργου Παπαδόπουλου-Τετράδη

 

Η δήθεν ανεξάρτητη δημοσιογραφία, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναξιοπιστίας χάριν υπηρεσίας κυβερνήσεων και βρώμικων συμφερόντων σε διεθνές επίπεδο, ξοδεύει χιλιάδες λέξεις καθημερινά για να λασπώσει τον Μακρόν με το δήθεν σκάνδαλο της αμερικανικής εταιρίας ταξί UBER – που αφορά σε μια υπόθεση προ 10ετίας(!), την οποία εντελώς συμπτωματικά «αποκάλυψε» ο πρώην διευθυντής της στον βρετανικό Guardian. Τώρα που ο Μακρόν αντιστέκεται στην αμερικανοκίνητη αντιρωσική υστερία, η οποία καταστρέφει την Ευρώπη και πλουτίζει την Αμερική (για όποιον διαβάζει τι πραγματικά συμβαίνει και όχι για όσους ακούν ειδήσεις από τα κανάλια της καθοδηγούμενης TV και των χρυσοπληρωμένων sites).

Αλλά τα ΜΜΕ δεν βρίσκουν ούτε 10 λέξεις για να μας πουν ποιο κέντρο της Ουάσινγκτον (που για να μην αποκαλυφθεί χρησιμοποίησε τους πάντα πρόθυμους σιχαμερούς Βρετανούς) σκαρφίστηκε και έβαλε σε εφαρμογή αυτήν την επίθεση. Το γελοίο στην υπόθεση είναι ότι ο Μακρόν κατηγορείται ότι έκανε αυτό ακριβώς που ήταν δουλειά του ως υπουργός! Πριν από 10 χρόνια! Και το θυμήθηκαν τώρα οι Βρετανοί και ο τότε διευθυντής της UBER! Και πουθενά δεν αναφέρεται ότι χρηματίστηκε ή λαδώθηκε από αυτήν! Όμως οι εμπνευστές αυτής της αθλιότητας ξέρουν πολύ καλά πώς λειτουργεί το ανεγκέφαλο πόπολο, στο οποίο απευθύνονται, αλλά και οι βρώμικοι πολιτικάντηδες της κάθε αντιπολίτευσης, που για χάρη μιας καρέκλας είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα.

Ακριβώς όπως λειτούργησε και με την παγίδα που έστησαν στον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ και υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας Ντομινίκ Στρος-Καν (με τον δήθεν βιασμό μιας καμαριέρας), ο οποίος ήταν σφοδρός αντίπαλος της πολιτικής λιτότητας και της αμνηστίας των τραπεζών σε βάρος των πολιτών μετά το σκάνδαλο Κλίντον-Μπους-Τραπεζών – το οποίο, χάριν τύφλωσης του πόπολου, ονομάζεται υπόθεση Lehman Brothers. H λιτότητα έγινε πραγματικότητα, οι τράπεζες που ήταν φορτωμένες με παλιόχαρτα αντί για περιουσία δεν έπαθαν σχεδόν τίποτε, και τις ζημίες τους τις πλήρωσαν οι πολίτες, κυρίως οι Ευρωπαίοι. Πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν και έχουν μεσάνυχτα, παρά τις ομολογίες των τότε πρωταγωνιστών για την πραγματικότητα.

Όπως ακριβώς καλούνται και σήμερα να πληρώσουν κατ’ αποκλειστικότητα την αμερικανική πολιτική οικονομικής εξόντωσης της Ρωσίας και της Ε.Ε., μια πολιτική που ασκείται απαρεγκλίτως εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον, με αυξανόμενη ένταση. Αλλά τα πρόβατα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, καθοδηγούμενα από είτε ηλίθια και ανίκανα, είτε καλοταϊσμένα κριάρια. Σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Και όσα κριάρια δεν υποκύπτουν, πρέπει να θανατωθούν. USA UBER ALLES, επί το φασιστικότερον.

Σχόλια

Exit mobile version