Αρχική πολιτική Ετοιμάζεται ξανά το Καράβι για τη Γάζα

Ετοιμάζεται ξανά το Καράβι για τη Γάζα

Συνάντηση – συζήτηση για την προετοιμασία της αποστολής την Πέμπτη

 

Η Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα ετοιμάζει και συνδιοργανώνει τη νέα αποστολή Στόλος της Ελευθερίας ΙΙΙ, δηλώνοντας έμπρακτα ότι ο αποκλεισμός της Γάζας δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνεται ανεκτό ελαφρά τη καρδία. Είναι κάτι που πρέπει να σπάσει.

Το ταξίδι βασίζεται στη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο, που τους ενώνει η αλληλεγγύη και τους δυναμώνει το πείσμα των Παλαιστινίων. Βασίζεται όμως και στην αλληλεγγύη ομάδων και ατόμων που προσφέρουν, με όποιον τρόπο μπορούν, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας, «ζητάμε από κάθε άνθρωπο που μπορεί, τις συλλογικότητες, τα σωματεία εργαζομένων να στηρίξουν και αυτό το ταξίδι που, με πενιχρά μέσα, επιχειρεί να υψώσει τη φωνή κατά της κατοχής, κατά του αποκλεισμού, κατά του σύγχρονου απαρτχάιντ και κατά της μεγαλύτερης ανοιχτής φυλακής στον κόσμο. Γιατί μόνο εκεί μπορούμε να στηριζόμαστε. Στην αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και των λαών».

Σας καλούμε την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, στις 17.30, για να συζητήσουμε από κοινού και να βρούμε τρόπους κάλυψης βασικών αναγκών της αποστολής.

Σχόλια

Exit mobile version