Μπαλωθιές (φ.303)

από Twitter και Facebook

 

*Μέσα σε αίματα και λάσπες θα γεννηθεί ο καινούργιος κόσμος. Κι ούτε από σύνορα θα γνωρίζει, ούτε από φράχτες. Μ’ ένα κλάμα, θα τα γκρεμίσει. Το πρώτο του. (Η πρώτη γέννηση μωρού στην Ειδομένη. Σκατά στις Ευρώπες σας και στον πολιτισμό σας) (Δημήτρης Γκιούλος)

 

*…Όσο ένα προσφυγόπουλο έχει για προσκέφαλο μια πέτρα… μόνο μέρες παγκόσμιας ντροπής – κι όχι γιορτής – δικαιούμαστε να έχουμε… (Αρετή Αθανασίου)

 

*Η αλληλεγγύη των πλουσίων. Όπως λέμε η τρυφερότητα των όπλων. (Mafaldas7)

 

*Στο επόμενο #Downtown: τα 10 hot spots που πρέπει να πας αν είσαι πρόσφυγας. (Mikrokabouro)

 

*Άντε να πείσω τώρα τη γιαγιά μου ότι δεν χάλασα εγώ το Μega! (Δημήτρης Κουρούκλης)

 

*Οι αποφάσεις είχαν παρθεί από πριν, η «αντίσταση» μετά τις 20/2 ήταν κυρίως επικοινωνιακή, πληθαίνουν οι φωνές που το έχουν αντιληφθεί. (Γιάννης Μηλιός ‏@john_milios)

 

*Μέχρι στιγμής ο Αλέξης Τσίπρας έχει πάρει μια γραβάτα από τον Ρέντσι και ένα σουσαμένιο κουλούρι από τον Νταβούτογλου. Δεν τα λες και λίγα… (Βιζεγκραντοτσολιάς ‏@GVeltsi)

 

*Φορέσαν σωσίβιο οι άλλοι για να δείξουν συμπαράσταση στους πρόσφυγες. Άμα θέλαν να είναι ρεαλιστικοί ας πνίγονταν κιόλας. (Μάρκος ‏@redmarkos)

(σχόλιο για το άθλιο εξώφυλλο του περιοδικού DownTown, βλ. φωτο: https://www.protagon.gr/wp-content/uploads/2016/03/dt0.jpg)

 

*Φιλελευθερισμός είναι να ζητάς να κλείσει ένα κρατικό κανάλι και να ζητάς να βοηθήσει το κράτος για να μην κλείσει ένα ιδιωτικό. (Εddie ‏@N0nServ1am)

 

*Υπήρξε ομοφωνία για το προσφυγικό! Συμφώνησαν να ξαναπάνε σε σύσκεψη στις 17 Μάρτη. (giorgos.giannopoulos.16)

 

*Ο Τουσκ διαψεύδει τον Τσίπρα και η Μέρκελ διαψεύδει τον Τουσκ. Γίνεται όλο και καλύτερο. (δρ Μπίρλας και Κόρκος ‏@kakomyrios)

 

*Σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑίους, το κείμενο που συνυπέγραψαν Τσίπρας και Τουσκ, αποδεικνύει ότι ο πρώτος είναι ανθρωπιστής ενώ ο δεύτερος φασίστας. (‏@romosfiliras1)

 

*Το μεγάλο party διορισμών στη Βουλή δεν είναι οι διορισμοί που βλέπουμε στα ΦΕΚ. Είναι αυτοί που ΔΕΝ βλέπουμε, των Επιστημονικών Συνεργατών. (The Greek Analyst ‏@GreekAnalyst)

 

*Η νέα Αριστερά δεν μπορεί να δημιουργηθεί από «στελέχη»-ρετάλια της προηγούμενης. Δεν μπορείς με τα παλιά χρεοκοπημένα υλικά να χτίσεις το καινούργιο. Η ελπίδα εδράζεται στην αδιάφθορη ορμή του νομοτελειακά επερχόμενου νέου κύματος. (Κώστας Ζυρίνης-elcondorpassa1)

 

*…Πήρα απ’ τ’ αηδόνια τις φωνές, να λέω τ’ όνομά σου…

Γιώργος Ζαμπέτας-10 Μαρτίου 1992 – 24 χρόνια απουσίας

 

Επιμέλεια: Ι.Κ.

Σχόλια

Exit mobile version