Αρχική τρέχοντα νέα Εκδόσεις Α/συνεχεια – Για μια νέα σχέση με το αναγνωστικό κοινό

Εκδόσεις Α/συνεχεια – Για μια νέα σχέση με το αναγνωστικό κοινό

Πιστεύουμε πως το βιβλίο είτε στην κλασσική του μορφή, είτε στην ηλεκτρονική μορφή του είναι και θα είναι ένα πολύτιμο εφόδιο σε πολλές από τις πολιτιστικές ανάγκες του ανθρώπου. Δεν θα παραγκωνιστεί ιδιαίτερα από όσους θα θελήσουν να έχουν κριτική σκέψη, να αποκτήσουν κριτήρια και γνώσεις όπως και για να κατανοήσουν. Όπως έλεγε το παλιό αίνιγμα «είναι φίλος που όποτε θέλεις σου μιλά και όποτε θέλεις σωπαίνει, τι είναι;», το βιβλίο, θα έχει τη θέση του. Γνωρίζουμε ότι η προσέγγισή μας είναι ιδιαίτερου περιεχομένου (βασικά το πολιτικό βιβλίο) αλλά δεν παύουμε να τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τον «φίλο» του ανθρώπου, που στις καλές στιγμές του γεμίζει καρδιές, συνειδήσεις, σχέδια, γνώση, συναισθήματα. Φίλος που κάνει πιο «πλούσιο» τον άνθρωπο.

Κάντε προεγγραφή για τις νέες κυκλοφορίες στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Α/συνεχεια

Με την προεγγραφή δηλώνετε ενδιαφέρον για όποιο βιβλίο θέλετε από τις νέες κυκλοφορίες των εκδόσεων και μετά την κυκλοφορία τους μπορούμε να σας το φέρουμε στο χώρο σας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε και μία έκπτωση σε σχέση με την τιμή των βιβλίων στα βιβλιοπωλεία και βοηθάτε τις εκδόσεις μας.

Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στη νέα ιστοσελίδα των εκδόσεων Α/συνεχεια, www.asynechia.gr

Κάντε ηλεκτρονικά τις παραγγελίες σας για βιβλία των εκδόσεων Α/συνεχεια

Επίσης μέσω της ιστοσελίδα μας, www.asynechia.gr, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες όποιου άλλου βιβλίου των εκδόσεων Α/συνεχεια πληρώνοντας είτε ηλεκτρονικά είτε με την παράδοση του βιβλίου που γίνεται μία-δύο εργάσιμες από την παραγγελία σας (για την περιοχή της Αττικής) στο χώρο σας. Στις αναγραφόμενες τιμές του καταλόγου γίνεται έκπτωση 20%.

Επίσης τα βιβλία των εκδόσεων Α/συνεχεια μπορείτε να βρείτε σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε γειτονιές και άλλες πόλεις.

Η νέα ιστοσελίδα των εκδόσεων Α/συνεχεια

Από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία η νέα ιστοσελίδα των εκδόσεων Α/συνεχεια, η οποία θα αποτελέσει βασικό όχημα της αναβάθμισης και της νέας σχέσης των εκδόσεων με το αναγνωστικό κοινό. Ίσως να καθυστερήσαμε λίγο αλλά τώρα κάτι τέτοιο είναι απολύτως αναγκαίο να πραγματοποιηθεί.

Ενημέρωση και παρουσίαση για όλες τις κυκλοφορίες των βιβλίων μας, ειδήσεις από τις δραστηριότητες και τις παρουσιάσεις βιβλίων και φυσικά πώληση των βιβλίων ηλεκτρονικά. Ιδιαίτερα βοηθητικό της προσπάθειάς μας είναι η λειτουργία της επιλογής «προεγγραφή» με την οποία δηλώνεται (από τους βιβλιόφιλους ή όσους ενδιαφέρονται για τις νέες κυκλοφορίες) το ενδιαφέρον τους για το υπό έκδοση βιβλίο. Όταν εκδοθεί το βιβλίο θα ερχόμαστε σε επαφή για να σας το φέρουμε εφόσον συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον σας για την αγορά. Είναι μια δήλωση ενδιαφέροντος και όχι μια προαγορά.

Επίσης στην ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες για κάθε βιβλίο, για κάθε συγγραφέα όπως και για τις προσεχείς εκδόσεις που ετοιμάζονται από τις εκδόσεις Α/συνεχεια.

Στην ιστοσελίδα θα αναρτηθούν μια σειρά από εξαντλημένα βιβλία που θα μπορεί ο καθένας ελεύθερα να «κατεβάζει», ενώ για άλλους τίτλους θα υπάρχει διάθεση και με τη μορφή των e-book σε τιμές πιο χαμηλές. Επίσης θα διατίθενται και διάφορες προσφορές για συλλογές βιβλίων κατά θέμα, κατά κατηγορία ή συγγραφέα.

Από το facebook των εκδόσεων Α/συνεχεια θα λαμβάνεται ειδήσεις και πληροφορίες για διάφορα ζητήματα που αφορούν τα βιβλία και τις δραστηριότητες, όπως θα μπορούμε να έχουμε και τις δικές γνώμες ή κριτικές για βιβλία και εκδόσεις.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα των εκδόσεων Ασυνεχεια από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και αποκτήστε μια αμοιβαία επωφελή σχέση μαζί μας.

Σχόλια

Exit mobile version