Αρχική κοινωνία Αστυνομικοί κλέβουν και εκβιάζουν μετανάστες

Αστυνομικοί κλέβουν και εκβιάζουν μετανάστες

Μεθόδους μαφίας χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της οδού Αχαρνών

Εξοργίζει η καταγγελία της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτια μεταναστών κακοποιώντας τους και ληστεύοντάς τους.
Με τη δύναμη της εξουσίας που τους δίνει η στολή που φορούν και με συνεργάτες «αγανακτισμένους» ακροδεξιούς, η ΚΕΕΡΦΑ κάνει λόγο για κύκλωμα, με δράση στην οδό Αχαρνών και τους γύρω δρόμους. Το συγκεκριμένο φαινόμενο, μάλιστα, παρουσιάστηκε τρεις φορές πριν από επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. με τη Δημοτική Αστυνομία, ζητώντας χρήματα, ώστε να αποφύγουν την επίθεση οι μικροπωλητές!
Στην καταγγελία της η Κίνηση καταθέτει και δύο παραδείγματα από τη δράση τους. Την Τετάρτη, 11 Γενάρη, εισέβαλαν σε σπίτι, σπάζοντας την πόρτα, πέντε αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση. Στο σπίτι άρχισαν να καταστρέφουν τις ντουλάπες ενώ οι ένοικοι τούς είπαν «έχουμε κλειδιά για να τις ανοίξετε». Βρήκαν κουτιά με τσιγάρα και 600 ευρώ που τα πήραν χωρίς να συμπληρώσουν κανένα έντυπο κατάσχεσης. Πήραν πιστωτικές κάρτες με τους κωδικούς και αμέσως μετά έκλεψαν 700 ευρώ από ΑΤΜ, ενώ νωρίτερα είχαν τραυματίσει με γροθιά στο μάτι ένα άτομο. Επρόκειτο για την τρίτη φορά που τους ζήτησαν λεφτά, με τον ίδιο τρόπο, τον τελευταίο μήνα.
Στις 9/11, η ίδια ομάδα μπήκε σε άλλο σπίτι και ζήτησε να της δώσουν 1.500 ευρώ. Ο ένας μετανάστης φοβισμένος άρχισε να μαζεύει χρήματα από όσους μετανάστες βρίσκονταν εκεί, συγκεντρώνοντας το ποσό των 1.145 ευρώ. Τότε, οι εισβολείς αστυνομικοί τον κατέβασαν κάτω, φορώντας του χειροπέδες, και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο. Έκαναν βόλτες για να περάσει η ώρα και να βρεθούν από άλλους τα υπόλοιπα λεφτά! Στη διαδρομή, μάλιστα, οι αστυνομικοί ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί δείχνοντας τα σημεία απ’ όπου μαζεύουν χρήματα από δραστηριότητες πώλησης ηρωίνης, χασίς κ.λπ.!  Το όνομα του ενός αστυνομικού είναι γνωστό, καθώς επίσης και οι αριθμοί των πινακίδων των αυτοκινήτων.
«Είμαι πεισμένος ότι η καταγγελία θα πέσει πάλι στο κενό, αν κρίνω από την ασυλία που έχουν εγκληματικές ρατσιστικές συμμορίες της περιοχής», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Π.Κωνσταντίνου.
Λ.Σ.

 

Σχόλια

Exit mobile version