Αναζητούν τον σαδιστή

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της σκυλίτσας που νοσηλεύεται στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας, η οποία εντοπίστηκε στις 21 Ιανουαρίου στην οδό Βόλου, στη Λάρισα, να περιφέρεται με πρόπτωση μήτρας που προκλήθηκε από σεξουαλική κακοποίηση, κομμένα αφτιά και νεκρωμένο το τελευταίο 1/3 της ουράς της.

Μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Λάρισας Anim.A.L. μετέφεραν τη σκυλίτσα στην κλινική όπου σοκαρισμένος ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι κάποιος την είχε κακοποιήσει και σεξουαλικά μ’ ένα μακρύ αντικείμενο αφού σύμφωνα με τη διάγνωση «το ζώο είχε ολική πρόπτωση μήτρας με συμμετοχή και των κεράτων αυτής, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από κακοποίηση με χρήση επιμήκους αντικειμένου».

Ο σαδιστής δράστης όχι μόνο κακοποίησε σεξουαλικά το δύστυχο ζώο, αλλά φρόντισε να του κόψει με ψαλίδι τα αφτιά και να δέσει σφικτά με σύρμα την ουρά του με αποτέλεσμα το τελευταίο τμήμα της να νεκρωθεί.

Η επίσημη γνωμάτευση των κτηνιάτρων της Κτηνιατρικής Κλινικής Λάρισας, η οποία κατατέθηκε στην Αστυνομία, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την αφαίρεση της μήτρας έγινε ενδελεχής επισκόπησή της και βρέθηκαν δύο εμφανής περιοχές με νεκρώσεις στο ένα από τα δύο κέρατα που είχαν συνθλιβεί μέσα στο σώμα της μήτρας. Με βάση τη γενικότερη εικόνα του ζώου (κομμένα με ψαλίδι αφτιά και ουρά) και τα ευρήματα της μήτρας δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης του ζώου, καθώς τέτοιου βαθμού πρόπτωση σε τόσο μικρόσωμο ζώο δεν δικαιολογείται εύκολα από φυσικά αίτια, όπως είναι η γενετική προδιάθεση ή η συνουσία με άλλο ζώο».

Στη σκυλίτσα χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά και αντιβιοτικά. Μετά τη σταθεροποίησή της οδηγήθηκε στο χειρουργείο, όπου έγινε ανάταξη της πρόπτωσης και στείρωση. Ταυτόχρονα, έγινε καθαρισμός των πληγών στα αφτιά και οριστική αποκοπή του νεκρωμένου τμήματος της ουράς. Η Ρωξάνη, όπως την ονόμασαν οι φιλόζωοι, συνεχίζει να παίρνει αντιβίωση και θα παραμείνει για νοσηλεία στην κλινική, έως ότου κριθεί από τους κτηνιάτρους ικανοποιητική η επούλωση των πληγών στ’ αφτιά και την ουρά της.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. αναφέρει για τη φρικτή αυτή κακοποίηση που υπέστη η Ρωξάνη: «Το τέρας που κακοποίησε τόσο βάρβαρα τη Ρωξάνη, κυκλοφορεί ανάμεσά μας και είναι ικανό για όλα. Η Ρωξάνη αντιπροσωπεύει τη χειρότερη πλευρά της αδέσποτης ζωής, να γίνεται δηλαδή έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του οποιουδήποτε δίποδου. Μην κλείνετε τα μάτια. Κάποιος πρέπει κάτι να είδε. Στη Ρωξάνη δώσαμε μια και μοναδική υπόσχεση. Μόλις αναρρώσει θα της βρούμε το καλύτερο σπίτι όπου θα βρει μόνο αγάπη και χάδια και κανένα ανθρώπινο χέρι δεν θα την κακοποιήσει ξανά».

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L., το οποίο έκανε καταγγελία στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγήσει στον δράστη, να επικοινωνήσει μαζί του στους αριθμούς κινητών τηλεφώνων 6945719693 ή 6973331420 ή 6937012850.

 

www.istoriesadespoton.gr

Σχόλια

Exit mobile version