Αρχική δρόμος της αριστεράς Αλλάζει το διαδικτυακό κανάλι του Δρόμου

Αλλάζει το διαδικτυακό κανάλι του Δρόμου

Φέτος ο Δρόμος εντείνει την προσπάθειά του και κάνει ένα ακόμα βήμα για την ουσιαστικότερη ηλεκτρονική ενημέρωσή σας. Έτσι πέρα από την ιστοσελίδα μας (www.edromos.gr) και την σελίδα μας στο facebook (fb.com/DromosThsAristeras), μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο ανανεωμένο μας κανάλι στο YouTube (YouTube.com/c/ΔρόμοςτηςΑριστεράς1). Εκεί θα βρείτε δύο νέες σειρές βίντεο με τις οποίες σκοπεύουμε να το εμπλουτίσουμε φέτος. Η πρώτη με τίτλο «Εκπομπές γνώμης» θα κινηθεί προωθώντας μια σειρά από βίντεο που θα αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα, προβάλλοντας τη γνώμη της εφημερίδας, των φίλων, των συντελεστών και των αρθρογράφων της αλλά και μιας σειράς άλλων προσώπων, σχετικά με τα κεντρικά ζητήματα των ημερών. Ήδη μπορείτε να βρείτε τέσσερα πρόσφατα βίντεο που αφορούν τα νέα μέτρα για τη διαχείριση της πανδημίας, την κατάσταση στο Αφγανιστάν αλλά και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Η δεύτερη σειρά με τίτλο «Αντιστάσεις και κινήματα» θα προβάλλει μια ιστορική καταγραφή και αποτίμηση για πολλά σημαντικά διεθνή κινήματα του παρελθόντος, μέσα από πλούσιο αρχειακό υλικό. Ήδη έχει προστεθεί σε αυτή το πρώτο βίντεο με αφορμή το πρόσφατο θάνατο του Αμπιμαέλ Γκουζμάν, ιστορικού προέδρου του ΚΚ Περού.

Επιπρόσθετα, στο μέλλον σκοπεύουμε, παράλληλα με αυτές τις δύο σειρές, να προχωρήσουμε και με μια σειρά από ηλεκτρονικές συζητήσεις, συνεντεύξεις και εκδηλώσεις για διάφορα πολιτικά, κοινωνικά αλλά και ιδεολογικά ζητήματα. Σκοπός μας μέσα από αυτή την πρωτοβουλία είναι αφενός η εκτενέστερη και πιο ζωντανή συζήτηση και ενημέρωσή σας πάνω σε ορισμένα ζητήματα που θεωρούμε ότι είναι κεντρικής σημασίας, αφετέρου η δημιουργία ενός ζωντανού και πλούσιου χώρου με υλικό για διάφορα, ιστορικά, πολιτικά, ιδεολογικά αλλά και πολιτιστικά ζητήματα.

Σε αυτή μας την προσπάθεια σάς θέλουμε δίπλα μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μας ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι είναι να γράψετε «Δρόμος της Αριστεράς» στην αναζήτηση του YouTube και να ακολουθήσετε το κανάλι μας. Επίσης μπορείτε να μας βοηθήσετε με την οικονομική σας συνεισφορά αφού όπως καταλαβαίνεται οι απαιτήσεις για μια τέτοια προσπάθεια είναι αυξημένες (Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR51 0172 0290 0050 2904 6675 386, δείτε την ιστοσελίδα του Δρόμου για περισσότερους τρόπους ενίσχυσης). Άλλωστε όπως γνωρίζετε τόσο ο Δρόμος όσο και το κανάλι του στηρίζονται στην εθελοντική εργασία και προσφορά όχι μόνο των συντελεστών του αλλά και όλων εσάς. Ξεκινάμε αυτή τη νέα προσπάθεια με αρκετά σχέδια, όρεξη και φιλοδοξία, για αυτό ακολουθήστε μας…

Σχόλια

Exit mobile version