Αρχική πολιτική αριστερά Αγωνιστής μέχρι το τέλος!

Αγωνιστής μέχρι το τέλος!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για τον Κώστα Καραμάνη

Παραμονές Πρωτοχρονιάς «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από μάχη με τoν καρκίνο ο σύντροφός μας, Κώστας Καραμάνης.
Ο Κώστας Καραμάνης αγωνίστηκε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια μέσα στο αριστερό και το κομμουνιστικό κίνημα. Ήταν ανοιχτός σε ιδέες, ευαίσθητος και δυνατός, ρομαντικός και ρεαλιστής, σεμνός και ενωτικός. Δεν ισχυριζόταν ότι κατείχε την απόλυτη αλήθεια κι αυτό δεν τον εμπόδιζε να αγωνίζεται φανατικά για τις αξίες και το δίκαιο της Αριστεράς.
Πίστευε στο όραμα της ενότητας της Αριστεράς και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή συνέβαλε στη συγκρότηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι πολύ πρόσφατα, διετέλεσε μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και πρόεδρος του Σωματείου Εργατών Μετάλλου στο νομό.
Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Καρδίτσας αναφέρει: «Αποχαιρετάμε το σύντροφό μας με επίγνωση του κενού που αφήνει στο συνδικαλιστικό κίνημα και στο κόμμα. Σήμερα που οι εργαζόμενοι μένουν «γυμνοί» από δικαιώματα. Από τις βάρβαρες πολιτικές ανθρώπων ανάλγητων και κυνικών. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν πρόλαβε να ζήσει την Ανατροπή που έρχεται. Δεν πρόλαβε να δει να γίνονται πράξη αυτά για τα οποία σε όλη του τη ζωή και μέχρι το τέλος αγωνίστηκε. Για μια κοινωνία με δημοκρατία, ελευθερία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια ζωή με αξιοπρέπεια! Όμως δεν του λέμε το «αντίο». Γιατί θα είναι ωσεί παρών στους αγώνες του αύριο».
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στα αγαπημένα του παιδιά Στέφανο, Εύη και Αποστόλη, στη σύζυγό του Μαρία και στους οικείους του. Αντί για στεφάνι καταθέτει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των εφημερίδων Αυγή, Εποχή και Δρόμος της Αριστεράς.

Σχόλια

Exit mobile version