Δυναμικό «παρών» έδωσαν και στη Θεσσαλονίκη οι απολυμένοι εργαζόμενοι των καταστημάτων Metropolis, όπου ο πρώην εργοδότης τους, Ανδρέας Κουρής, διοργάνωσε μια καινούργια φιέστα, το 9ήμερο Φεστιβάλ Mad North Stage Festival, αυτή τη φορά στο πλαίσιο και εντός της ΔΕΘ.

Στις 14 Σεπτεμβρίου οι απολυμένοι αλλά και κόσμος που τους συμπαραστέκεται στον αγώνα, πραγματοποίησαν παρέμβαση διαμαρτυρίας αναρτώντας πανό έξω από το χώρο της εκδήλωσης, που έγραφε: «Οι φιέστες που οργανώνει ο Ανδρέας Κουρής γίνονται με το αίμα των απλήρωτων απολυμένων του Metropolis». Παράλληλα, μοιράστηκαν ενημερωτικά κείμενα στους επισκέπτες της έκθεσης και του φεστιβάλ και πετάχτηκαν τρικάκια.
Πρόκειται για τη δεύτερη παρέμβαση που πραγματοποιείται για τον αγώνα των απολυμένων των καταστημάτων Metropolis εκτός της Αθήνας – σημειωτέον σχεδόν το σύνολο των καταστημάτων του συγκεκριμένου επιχειρηματία βρισκόταν στην Αθήνα, ενώ πλέον έχει μείνει σε λειτουργία ουσιαστικά μόνο ένα κατάστημα στην οδό Σταδίου. Έξω από αυτό, την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε παράλληλη παρέμβαση. Οι απολυμένοι των Metropolis σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως με την παρέμβασή τους αυτή στέλνουν «ένα μήνυμα στον επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή και σε αυτούς που τον καλύπτουν, για την πεισματική και ανυποχώρητη θέλησή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας που διαρκεί για περισσότερο από 1,5 χρόνο και του υπενθυμίζουμε ότι η αλαζονεία του, με το απύθμενο και ασύστολο θράσος που τον διακρίνει, αποκτά όλο και περισσότερες πιθανότητες να του γυρίσει μπούμερανγκ».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!