Δημοσιεύουμε το χαιρετισμό που μας έστειλε η Λέιλα Χάλεντ από την Ιορδανία όπου ζει, για την εκδήλωσή μας που πραγματοποιήθηκε στο @Ρουφ, στις 8/3, για την ημέρα της γυναίκας.

«Σύντροφοι, αδερφές και αδερφοί,
Εκ μέρους του λαού μου και ειδικά των Παλαιστινίων γυναικών και εκ μέρους μου, στέλνω θερμούς χαιρετισμούς σε όλους εσάς, τον ελληνικό λαό που εξακολουθεί να αγωνίζεται για δικαιοσύνη και ελευθερία.
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, σας καλώ να εντείνετε τον αγώνα σας για να πετύχετε τους στόχους της πάλης σας, ο οποίος αποτελεί μέρος του διεθνή αγώνα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου και του σιωνισμού. Οι στόχοι μας είναι κοινοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσουμε την αδικία, στην Ελλάδα, την Παλαιστίνη και οπουδήποτε στον κόσμο.

Σύντροφοι, αδερφές και αδερφοί,
Οι Παλαιστίνιες γυναίκες βρίσκονται ακόμα στην πρώτη γραμμή του αγώνα του λαού μας. Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από αυτόν μέχρι να απελευθερώσουμε τη γη μας από τους βάρβαρους σιωνιστές που έχουν κατακτήσει την πατρίδα μας, την Παλαιστίνη μας.
Επιτρέψτε μου να στείλω τους επαναστατικούς χαιρετισμούς μου στις Γυναίκες μας που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές και ειδικά στην Hanaa Shalabi που βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και είκοσι μέρες.
Σας καλώ να πάρετε δυναμικά μέτρα ενάντια στην τρομοκρατική κυβέρνηση του Ισραήλ, μποϊκοτάροντάς την. Ενωθείτε με την εκστρατεία BDS για να ασκήσετε πίεση σε αυτή την κυβέρνηση, ώστε να σταματήσει τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος των κρατουμένων μας και ειδικά σε όσους τελούν υπό διοικητική κράτηση ή βρίσκονται στην απομόνωση.
Σας καλώ να διευρύνεται όλα τα μέσα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του.
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να σας απευθυνθώ.
Ζήτω η πάλη των λαών.

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς,
η συντρόφισσά σας, Λέιλα Χάλεντ»

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Ιντιφάντα
https://intifadagr.wordpress.com/

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!