Σάββατο 16/10
Στις 18.30 σύσκεψη με αγωνιστές που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία του συνδυασμού (Καμπάνη 2)

Κυριακή 17/10
Στις 11.00 σύσκεψη με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στον πολυχώρο @Ρουφ (Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18). Το απόγευμα θα επισκεφτούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά στην Παλιά Κοκκινιά, για να συνομιλήσουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Δευτέρα 18/10
Στις 18.30 εκδήλωση για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας και τις αντίστοιχες θέσεις της Ελεύθερης Αττικής στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου – προέκταση Λένορμαν, γέφυρα Κολοκυνθούς) Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Αλέκος Αλαβάνος και θα ακολουθήσουν οι: Χρίστος Κατσούλας, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Βασίλης Βασιλειάδης, εκδότης, Χρίστος Καραμάνος, πολιτικός μηχανικός, Απόστολος Καψάλης, νομικός ερευνητής εργασιακών σχέσεων, Πέτρος Παπανικολάου, χειρουργός ορθοπεδικός Τα θέματα στα οποία θα αναφερθούν οι ομιλητές είναι: Το χρέος, Η ανεργία των νέων, Τα λουκέτα των καταστημάτων, Τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής, Ζητήματα ιατρικής περίθαλψης στη Δυτική Αθήνα. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή/και διευκρίνιση: Ερρίκος Φινάλης 6972-738059, Γιώργος Στρατινάκης 6977-206087 (Συντονιστικό Δυτικής Αθήνας της Ελεύθερης Αττικής)

Τρίτη 19/10
Το πρωί, ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής της «Ελεύθερης Αττικής», ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και της Cosco, για να ασκήσουν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των θέσεων του συνδυασμού στους εργαζόμενους.

Παρασκευή 22/10
Η Επιτροπή Μετώπου Αιγάλεω σε συνεργασία με τα Δυτικά, σας καλεί σε εκδήλωση-happening στις 21:00, στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «8Δυτικά», στο Αιγάλεω, με σκοπό την άμεση οικονομική ενίσχυση του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική». Τιμή εισόδου 15 ευρώ (περιλαμβάνει ποτό, άφθονο μπουφέ, καλή μουσική και γνωριμία των συντρόφων της «Ελεύθερη Αττική».. 8Δυτικά: Λ. Αθηνών 387, τηλ: 210 5316047.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!