Στα πεταχτά τ. 59

Εμπάργκο των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης – Ακρίβεια-STOP και στη Χαλκιδική – Ο πόλεμος των σκουπιδιών συνεχίζεται…

Εμπάργκο των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης
Δεν χορηγούνται φάρμακα από χθες στους ασφαλισμένους της Εμπορικής τράπεζας από τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζεται η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Λιμενικού και της ΔΕΗ.
Κανονικά θα συνεχίσουν να χορηγούνται τα φάρμακα από τα φαρμακεία Θεσσαλονίκης στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, μετά από διαβεβαιώσεις για αποπληρωμή των λογαριασμών τους καθώς και στους ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ, μετά τη δρομολόγηση αποπληρωμής του μεγαλύτερου μέρους των οφειλομένων.

Ακρίβεια-STOP και στη Χαλκιδική

Ξεκίνησαν οι προσπάθειες για δημιουργία επιτροπών ενάντια στην ακρίβεια και στη Χαλκιδική. Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση- συζήτηση με θέμα την δημιουργία επιτροπής Ακρίβεια-STOP. Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν μέλη των επιτροπών Δεν Πληρώνω, Επιβάτες και Ακρίβεια-STOP της Θεσσαλονίκης για να ενημερώσουν για τις δράσεις τους και να υπάρξει ένας πρώτος συντονισμός.
Ο πόλεμος των σκουπιδιών συνεχίζεται…
Βουνά παραμένουν τα σκουπίδια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι το ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί άμεσα. Μάλιστα απατώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατηγόρησε τους «συνδικαλιστές που πίνουν μπύρες αντί να δουλεύουν» για την κατάσταση που επικρατεί. Η Ανοιχτή Πόλη κατέθεσε αναλυτική πρόταση για τη διαχείριση των απορριμμάτων και περιμένει την αντίδραση του δημάρχου.
Σχόλια

Exit mobile version