Αρχική διεθνή «Ψεκασμένος» ή ενοχλητικός;

«Ψεκασμένος» ή ενοχλητικός;

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, γιος του δολοφονημένου γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι, καθηγητής Περιβαλλοντικού Δικαίου και νομικός σύμβουλος περιβαλλοντικών οργανώσεων, κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ήδη τον περασμένο μήνα δήλωνε: «Αν θέσω υποψηφιότητα, η πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι να τερματίσω τη διεφθαρμένη συγχώνευση μεταξύ κράτους και μεγάλων εταιριών. Αυτή κατέστρεψε την οικονομία μας, διέλυσε τη μεσαία τάξη, μόλυνε τα τοπία και τα νερά μας, δηλητηρίασε τα παιδιά μας και μας στέρησε τις ελευθερίες μας».

Επίσης, ο Κένεντι αποκαλεί τη CIA «καρκίνωμα», και καταγγέλλει τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή γράφοντας: «Οι σύγχρονοι επεμβατιστές αγνοούν την αιματηρή ιστορία όταν επαναλαμβάνουν το ναρκισσιστικό τους τροπάριο, ότι οι εθνικιστές της Μέσης Ανατολής “μας μισούν για τις ελευθερίες μας”. Ως επί το πλείστον, μας μισούν για τον τρόπο με τον οποίο εμείς προδώσαμε αυτές τις ελευθερίες στις χώρες τους».

Κατόπιν τούτων, δεν θα έπρεπε να προκαλεί και μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι τα μεγάλα ΜΜΕ σπεύδουν τώρα να τον απαξιώσουν ως «ψεκασμένο αντιεμβολιαστή»…

Σχόλια

Exit mobile version