Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Ό,τι συμβεί στα πέριξ t. 59

Ό,τι συμβεί στα πέριξ t. 59

Το Σάββατο 2/4, στις 19:00, η πολιτική οργάνωση Κόκκινο σας καλεί στην ανοιχτή συζήτηση-αντιπαράθεση: «Κρίση χρέους και η απάντηση της αριστεράς: Στάση πληρωμών ή αναδιαπραγμάτευση του χρέους». Εισηγητές: Χρήστος Λάσκος, μέλος Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, Πάνος Κοσμάς, από την οργάνωση Κόκκινο. Στην Ετεροτοπία, Ίωνος Δραγούμη & Πτολεμαίων 42, 2ος όροφος.

Την Κυριακή 3/4, στις 21:00, θεατρική παράσταση στο θέατρο Παράθλαση. Οι συντελεστές του θεατρικού έργου Η κραυγή, που παρουσιάζεται με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Ιανουαρίου στο Studio Παράθλαση, αποφάσισαν να αφιερώσουν μία παράσταση για τον σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης του Ξενώνα Υποδοχής Προσφύγων, και να διαθέσουν γι’ αυτόν το σκοπό το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν. Κασσάνδρου 132, τηλ. 2310 216567.

Τη Δευτέρα 4/4, στις 19:30, o ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στον πρώην κινηματογράφο Αλέξανδρο. Στη συγκέντρωση κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Θα χαιρετίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ε.  Αμμανατίδου και Τ. Κουράκης.

 

Σχόλια

Exit mobile version