Την Κυριακή που πέρασε έγιναν οι εκλογές της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.

Συμμετείχε αρκετός κόσμος για να εκλέξει τους αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Προηγήθηκε μια συνέλευση για να μιλήσουν οι υποψήφιοι, έχοντας 3 λεπτά χρόνο στη διάθεσή τους. Το αποτέλεσμα ήταν να μην καταλάβει κανείς τίποτα, διότι σε 3 λεπτά είναι αδύνατον κάποιος -ακόμα και προετοιμασμένος να ήταν- να μπορέσει να αναπτύξει τις απόψεις του.
Οι άνθρωποι που συμμετείχαν είχαν ανάγκη και να μιλήσουν και να ακούσουν, αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν τους δόθηκε η δυνατότητα. Προχωρήσαμε στην εκλογή των αντιπροσώπων με αρκετά μεγάλη συμμετοχή. Εκλέχθηκαν 17 άτομα για 143 ψηφίσαντες. Μεταξύ αυτών και εγώ.
Από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη δεν περιμένω ότι θα προκύψει κάτι σημαντικό. Μπορεί να γίνουν κάποια βήματα στο Οργανωτικό, αλλά δεν θα καταφέρει να δώσει τις απαντήσεις που ζητά η κοινωνία. Αν σε μια συνέλευση τοπική, όπως του Χαλανδρίου, ο χρόνος ήταν ελάχιστος τι θα γίνει όταν θα πρέπει να εκφραστούν 3.000 άτομα; Τι θα γίνει με τα άτομα που έρχονται από την επαρχία και που δεν έχουν την άμεση ενημέρωση αυτών που είναι στην Αθήνα; Θα ήθελα αυτό το τριήμερο, περισσότερο, να ακούσω. Δεν με αφορά καθόλου μα καθόλου το τι γίνεται στις διάφορες τάσεις και στα ρεύματα που συμμετέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπω στη λογική τού ποιος είναι περισσότερο επαναστάτης και αριστερός. Η ζωή μας καταστράφηκε και κάθε μέρα καταστρέφεται όλο και περισσότερο. Θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω τα παιδιά μου να φύγουν από τη χώρα τους (η μια κόρη μου έφυγε στην Ινδία για δουλειά). Η Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο βήμα για την αλλαγή της κοινωνίας.

* Η Κέλλυ Δάνου είναι αντιπρόσωπος
στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη,
εκλεγμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαλανδρίου

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!