Οι νομαρχιακές κινήσεις των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας που υπογράφουμε αυτήν την πρόσκληση, καλούμε όλους τους πολίτες που νοιάζονται για την πορεία του τόπου μας, που νιώθουν να συνθλίβονται από τις μυλόπετρες του Μνημονίου, του ΔΝΤ και της Ε.Ε., που βλέπουν την ανεργία και τη φτώχεια να διογκώνονται καθημερινά, την επίθεση του «Καλλικράτη» να εξαφανίζει κάθε προοπτική για αποκέντρωση, ανάπτυξη, δημοκρατική λειτουργία και συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, σε συνάντηση την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 19:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (7ο όροφος) για να χαράξουμε μια άλλη πορεία για την περιφέρειά μας.

Καλούμε όλες και όλους που αισθάνονται την οργή και την αγανάκτηση να τους πνίγει, την επιθυμία για αντίσταση και για ανατροπή αυτής της πολιτικής να τους κυριεύει και να τους εμπνέει, σε ένα κοινό εγχείρημα ριζοσπαστικής παρέμβασης.
Για να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας, μια κοινωνία ανοιχτή και δημοκρατική χωρίς αποκλεισμούς, φτώχεια και εξαθλίωση που να αναγνωρίζει ως υπέρτατη αξία τον άνθρωπο.
Υπογράφουν οι ακόλουθες νομαρχιακές κινήσεις:
«Νομαρχία των Κινημάτων και της Οικολογίας» (Θεσσαλονίκη)
«Νομαρχία Αριστερά» (Θεσσαλονίκη)
«Παρέμβαση-Ανάπτυξη-Οικολογία» (Χαλκιδική)
«Για μια άλλη Πιερία»
«Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών για την Ημαθία»
«Αναπτυξιακή Πρωτοβουλία» (Σέρρες)

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!