Το Σάββατο 5/1, όπως και κάθε Σάββατο, πραγματοποιείται η παράδοση προϊόντων από το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς. Φρούτα, κηπευτικά, πατάτες, τυροκομικά, ρύζι, βιολογικά προϊόντα, χαρτικά, μέλι, απορρυπαντικά  σε τιμές παραγωγού, στην Πλαζ της Αρετσούς, στις 11.00-13.00. Πληροφορίες και παραγγελίες στο: agropankalamarias.blogspot.gr

Την Κυριακή 6/1 διοργανώνεται κινητοποίηση στα Διόδια των Μαλγάρων, ενόψει των 3 δικαστηρίων που αφορούν 36 πολίτες σε Θεσσαλία και Αττική, για τη συμμετοχή τους στις μεγάλες κινητοποιήσεις ενάντια στην επιβολή διοδίων. Η προσυγκέντρωση είναι στις 11.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, για συλλογική μετάβαση με λεωφορεία στο σταθμό των διοδίων.

Το Σάββατο 12/1 στις 19.00 οι Εκδόσεις των Συναδέλφων, με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Κωτσάκη 3 και 1 κείμενα, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα Το κοινό και τη δημοκρατία. Τη δημόσια Παιδεία. Την αλλοτρίωση και τον κομμουνισμό. Το δημόσιο χώρο, χώρο των πολιτών, χώρο των ιδιωτών. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο συγγραφέας Δ. Κωτσάκης, ο  πανεπιστημιακός, Δ. Σταματόπουλος και ο δοκιμιογράφος, Φ. Τερζάκης. Στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!