Στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού ΜΟΝΟ θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Εμείς προτείνουμε μερικά από αυτά έτσι όπως ακριβώς τα περιγράφουν οι ίδιοι οι συντελεστές του περιοδικού…

ΜΜΕ: Η ακτινογραφία μιας φούσκας
Σας άρεσε η κάλυψη των γεγονότων του Συντάγματος στις 12 Φεβρουαρίου; Ούτε και εμάς. Απολαμβάνετε τα δελτία ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Πιστεύετε όσα γράφουν; Ο Χρήστος Ιωάννου αναλύει πως τα ΜΜΕ έφτασαν από κερδοφόρες επιχειρήσεις και ελεγκτές της εξουσίας, να είναι χρεοκοπημένα-  οικονομικά και ηθικά. Ακόμα ο Τάσος Τσακίρογλου μιλά με την Anne-Ceclie Robert από την Le Monde Diplomatique και μας καταθέτει τη γνώμη του για το Πώς να αντισταθούμε στην παρακμή των ΜΜΕ.
Αδαμάντιος Πεπελάσης: Μια συνέντευξη στον Κώστα Καραβίδα που θα συζητηθεί: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πολλά ψέματα».
Νέο Μνημόνιο / Μια προγραμματισμένη ανθρωπιστική καταστροφή, των Γιάννη Κιμπουρόπουλου – Τάσου Τσακίρογλου.
ΠΑΣΟΚ: Από τη διάλυση στη διάχυση, της Βασιλικής Σιούτη. Σκεφτήκατε πως από την επερχόμενη διάλυση του ΠΑΣΟΚ υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν τελικά πολλά ΠΑΣΟΚ; Η Βασιλική Σιούτη το εξηγεί.
Κάντο όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, του Τάσου Τσακίρογλου. Μια ανάλυση για την συγκοινωνούντα δοχεία ΛΑΟΣ και Χρυσής Αυγής.
Ευρωκρατία: Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος
Χέρμαν Βαν Ρομπάι, Όλι Ρεν, Πόουλ Τόμσεν. Τρία πρόσωπα που μας απασχολούν καθημερινά τα δύο τελευταία χρόνια. Από πού έρχονται, και ποιος είναι ρόλος τους στη διαμόρφωση της νέας Ευρώπης; Γράφει ο Αδάμ Γιαννίκος.
Ανεμομαζώματα-ανεμοσκορπίσματα στον τραπεζικό κλάδο, του Χρήστου Ιωάννου.
Η μεγάλη κατηφόρα προς τον νέο αυταρχισμό, του Σπύρου Παπαδόπουλου (Βυτίο).
Η φάλαινα και το λαυράκι, του Βίκτωρα Τσιλώνη. Μια άκρως φανταστική ιστορία με μικρές δόσεις αλήθειας, για την παραπλάνηση της κοινωνίας μέσω της υπόθεσης της Μαφίας των 53 στη Θεσσαλονίκη.
02 Φεβρουαρίου 2012. Πορτ Σάιντ. Αίγυπτος. Αιματηρή σύγκρουση μεταξύ αντιπάλων οπαδών ή ακόμα ένα επεισόδιο της αιγυπτιακής εξέγερσης; Γράφουν οι HUMBA!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!