Αρχική πολιτική Το ΔΗΚΚΙ για τις Ευρωεκλογές

Το ΔΗΚΚΙ για τις Ευρωεκλογές

Ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος

Μπροστά στις κάλπες της 26ης Μαΐου, ανεξάρτητα από άλλες διαφορές, καλούμε σε κοινό αγώνα, όλους όσους:

Αρνούνται το λαοκτόνο και καταστροφικό καθεστώς των μνημονίων και της «χρεοκρατίας» που έχει εγκαθιδρυθεί στο όνομα ενός παράνομου, και εν πολλοίς, αποπληρωμένου χρέους. Αρνούνται τον δήθεν «μονόδρομο του ευρώ» και τη νέα δουλεία και αποικιοποίηση της χώρας που έθεσε σε κίνηση ο κύκλος των μνημονίων και της γερμανοκρατούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλους όσους αρνούνται την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την εκχώρηση του δημόσιου πλούτου, την υποθήκευση της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας των πολιτών, την προσφυγοποίηση της νέας γενιάς, την παραγωγική αποσάθρωση και τη δημογραφική αποψίλωση του τόπου.

Όλους όσους αντιστέκονται στην Συμφωνία των Πρεσπών που υπηρετεί την αποσταθεροποίηση και τον διαμελισμό της Ελλάδας και της Βαλκανικής,

στην κλιμακούμενη αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Θράκη, στον πολιτιστικό εξανδραποδισμό και το ξαναγράψιμο της ιστορίας.

Να μετατραπούν οι εκλογές σε τιμωρία του μνημονιακού καρτέλ. Να καταγράψουν ένα μήνυμα υπεράσπισης του λαού και ανόρθωσης της χώρας.

Το ΔΗΚΚΙ στηρίζει και συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΛΑΕ με τον Παναγιώτη Μαντά – γιατρό του ΕΣΥ, τη Φωτεινή Νίκα – στέλεχος της Ομοσπονδίας Δανειοληπτών και τον Διονύση Φλαμιάτο – οικονομολόγο από τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών.

Σχόλια

Exit mobile version