Αρχική τρέχοντα νέα Συνελεύσεις του Δρόμου στο Γαλάτσι και την Καβάλα

Συνελεύσεις του Δρόμου στο Γαλάτσι και την Καβάλα

Θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα οι διαδικασίες σχετικά με το «υπαρξιακό ερώτημα της χώρας»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/11 στο «στέκι Αμπάριζα» στο Γαλάτσι η συνέλευση με θέμα « Η Ελλάδα σε σταυροδρόμι». Ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που έθεσε πλευρές του σύγχρονου υπαρξιακού προβλήματος της χώρας. Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν σκέψεις για την οικονομική, παραγωγική, κοινωνική και γεωπολιτική διάσταση των προβλημάτων και απειλών που αντιμετωπίζει η χώρα και επισημάνθηκαν οι δυσκολίες και ταυτόχρονα η ανάγκη για την αναζήτηση δρόμων διεξόδου.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους αναγνώστες του Δρόμου που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση γιατί παρά το γεγονός ότι η αφίσα του Αμπάριζα είχε ως ημερομηνία της εκδήλωσης την Τετάρτη 29/11 η εφημερίδα μας από λάθος ανακοίνωσε ως ημέρα της συζήτησης την Δευτέρα 27/11.

Τη Δευτέρα 27/12 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Νεφέλη, συνέλευση σχετικά «με το υπαρξιακό ερώτημα της χώρας». Στη συζήτηση υπήρξε συμφωνία σχετικά με τα υπαρξιακά αδιέξοδα της Ελλάδας και περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ποιες λύσεις μπορούν να υπάρξουν.

Σχόλια

Exit mobile version