Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη «Σικέ εκλογές» για την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

«Σικέ εκλογές» για την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Με προαποφασισμένο ψηφοδέλτιο καταγγέλλει η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα-Μπορούμε να τους σταματήσουμε ότι έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη μελών της Οικονομικής Επιτροπής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκλέχτηκαν έξι από την πλειοψηφία (Ν.Δ.), και τέσσερις από τη μειοψηφία, με ψήφους από 35 έως 37. Ο υποψήφιος και επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα-Μπορούμε να τους σταματήσουμε, έλαβε 5 ψήφους!
Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στις εκλογές της Δευτέρας 7/1 για την ανάδειξη μελών της Μητροπολιτικής Επιτροπής. Από την πλειοψηφία (Ν.Δ.) εκλέχτηκαν εννέα και από την μειοψηφία εκλέχτηκαν οι υποψήφιοι των παρατάξεων που στηρίζονται: Από το ΠΑΣΟΚ (τρεις) το ΚΚΕ (ένας), τη ΔΗΜΑΡ (ένας) και το ΛΑΟΣ (ένας), με ψήφους από 24 έως 28. Ο υποψήφιος και επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα-Μπορούμε να τους σταματήσουμε έλαβε και πάλι 5 ψήφους!
«Εκτός από το προαποφασισμένο ψηφοδέλτιο και από τη σταυροδοσία, προκύπτει ότι όλα έγιναν προσυνεννοημένα, ανάμεσα στη διοίκηση (Ν.Δ.) και τις παρατάξεις που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και τη ΔΗΜΑΡ. Ιδιαίτερη θλίψη, δυστυχώς όμως όχι και έκπληξη, προξενεί η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζεται από το ΚΚΕ», δήλωσε στον Δρόμο ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος.

Σχόλια

Exit mobile version