Αρχική τρέχοντα νέα Resistance camping 2023

Resistance camping 2023

23-27 Αυγούστου, Τολό Αργολίδας

Από την Τετάρτη 23 μέχρι και την Κυριακή 27 Αυγούστου, στο Τολό Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί το Resistance Camping 2023. Λίγες μέρες πριν το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε την ευκαιρία για μια από τις τελευταίες στιγμές θερινής χαλάρωσης και συλλογικών διακοπών. Θα μας φιλοξενήσει το Lido Camping, σε μια καταπράσινη έκταση, δίπλα στην παραλία του Τολού, σε μικρή απόσταση από την πόλη του Ναυπλίου, και τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής. 

Συναντιόμαστε

Η καλοκαιρινή συνάντηση του Resistance είναι κάθε χρονιά μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούμε από κοντά. Άνθρωποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και φίλες και φίλοι από το εξωτερικό, ανταλλάσσουμε εμπειρίες, συζητάμε, διασκεδάζουμε από κοινού. Η φετινή μας συνάντηση θέλουμε, εκτός των άλλων, να έχει διεθνή και διεθνιστικό χαρακτήρα, ακολουθώντας τα χνάρια του Resistance Festival, για να γνωρίσουμε τις εμπειρίες και τις αντιστάσεις των νέων σε άλλες γειτονιές του κόσμου μας.

Οργανώνουμε συλλογικά τις διακοπές μας

Πέρα από τον μαζικό τουρισμό της κατανάλωσης, προάγουμε ένα άλλο πρότυπο. Σε αυτό η παρέα και η συλλογικότητα μπαίνουν στο επίκεντρο. Η αναγκαία εκτόνωση από την ρουτίνα της πόλης, η διασκέδαση και η ξεκούραση του καθένα και τις καθεμιάς, συνδυάζονται με το «εμείς» και το «από κοινού». Με σεβασμό στη φύση και τον τόπο, επιθυμούμε να γνωρίσουμε πραγματικά την περιοχή που επισκεπτόμαστε και να συνυπάρξουμε με τους ανθρώπους που μας φιλοξενούν.

Συζητάμε

Οι συζητήσεις και τα εργαστήρια είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καλοκαιρινής μας συνάντησης. Η προσπάθεια από κοινού προσανατολισμού, το άνοιγμα προβληματισμών γύρω από κρίσιμες θεματικές ειδικά για ζητήματα που απασχολούν σήμερα την νέα γενιά, η διεύρυνση του ιδεολογικού και πολιτικού ορίζοντα είναι ένας από τους κεντρικούς στόχους του camping.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων κ.ά. θα δημοσιευτούν στο επόμενο φύλλο του Δρόμου καθώς και στη σελίδα του Camping. Ως τότε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για όποια πληροφορία ή για να δηλώσετε την συμμετοχή σας.

Πληροφορίες:
Email: resistancefestival@gmail.com
Τηλέφωνα: Αθήνα: 6973828009, Θεσσαλονίκη: 6945352611, Κρήτη: 6957325606

Σχόλια

Exit mobile version