Αρχική τρέχοντα νέα Προβολή ταινίας: Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι

Προβολή ταινίας: Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι

Κυριακή 21 Απριλίου, στις 20:30 | Κοινωνικός & πολιτιστικός χώρος «παίρνω αμπάριζα», Γαλακηδών 11 & Λυσίου, Γαλάτσι

H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Γαλλία, μία ξεκαρδιστική, ρομαντική αλλά και ρεαλιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπουν, προσφέροντας άφθονο γέλιο και γνήσια συγκίνηση.

Ο Φιλίπ Αμπράμς είναι ένας ταχυδρομικός υπάλληλος, που ζει με τη γυναίκα του Ζουλί στην όμορφη Σαλόντ-Προβάνς της Νότιας Γαλλίας. Όταν ο Φιλίπ παίρνει μια θεωρητικά δυσμενή μετάθεση για την κωμόπολη Μπεργκ, στο βόρειο άκρο της Γαλλίας, η Ζουλί που πάσχει από κατάθλιψη αποφασίζει να μείνει πίσω. Αντίθετα από τις προβλέψεις τους, όμως, ο Φιλίπ βρίσκεται ξαφνικά σε ένα υπέροχο μέρος, ανάμεσα σε ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, ενώ σχεδόν αμέσως γίνεται φίλος με ένα συμπαθητικό ταχυδρόμο, τον Αντουάν.

Ο Φιλίπ επισκέπτεται τη Ζουλί και της περιγράφει τα ευχάριστα νέα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει: νομίζει ότι της λέει ψέματα για να μην τη στεναχωρήσει παραπάνω. Έτσι κι εκείνος, για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, υιοθετεί το ψέμα της φρικτής ζωής στο Μπεργκ. Όταν όμως η Ζουλί αποφασίζει να μετακομίσει μαζί του, ο Φιλίπ θα πρέπει να εξηγήσει την ιστορία στο νέο του περιβάλλον και να τους πείσει να την αντιμετωπίσουν σαν βάρβαροι.

INFO

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπουν
Σενάριο: Ντάνι Μπουν, Αλεξάντρ Σαρλό, Φρανκ Μανιέ
Παραγωγή: Κλοντ Μπερί, Ζερόμ Σεϊντού, Ρισάρ Πεζέ
Πρωταγωνιστούν: Καντ Μεράντ, Ντάνι Μπουν, Ζοέ Φελίξ, Αν Μαριβάν, Φιλίπ Ντικέσν, Γκι Λεκλουίζ, Λιν Ρενό, Μισέλ Γκαλαμπρί, Στεφάν Φρεΐς
Μουσική: Φιλίπ Ρομπί

Σχόλια

Exit mobile version