Αρχική πολιτισμός Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Piraeus 117 Academy

Επειδή η πρώτη φορά δεν ήταν αρκετή ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies επιστρέφουν στο Piraeus 117 Academy το Σάββατο 19 Ιανουαρίου για τη μία και μοναδική τους εμφάνιση φέτος τον χειμώνα στην Αθήνα!

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πρώτη τους εμφάνιση στο καλύτερο συναυλιακό στέκι της πόλης, ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies μας επιφύλασσαν το καλύτερο setlist που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι, στις 19 Ιανουαρίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live κάποια κομμάτια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και τραγούδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Αναμένεται ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.

INFO

Οι B-Movies είναι:
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλεκτρική κιθάρα

Τιμές εισιτηρίων

Α’ φάση προπώλησης: 10 ευρώ
Β’ φάση προπώλησης: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr / www.ticketmaster.gr (Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Σχόλια

Exit mobile version