Αρχική στήλες όσα θάφτηκαν Μαφιόζικοι εκφοβισμοί στην Νέα Φιλαδέλφεια

Μαφιόζικοι εκφοβισμοί στην Νέα Φιλαδέλφεια

Εκφοβιστικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή της, ότι θα κάψουν τα σπίτια τους, δέχθηκε η Μαριλένα Ιατρίδου, την Παρασκευή 10 Νοέμβρη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το γήπεδο της «Δικέφαλος Α.Ε.» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Μαριλένα Ιατρίδου είναι συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, πολίτισσα με δράση δεκαετιών για περιβαλλοντικά ζητήματα και μέλος της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

«Μάλιστα, εκτός από το όνομα της Μαριλένας Ιατρίδου, στην οποία τηλεφώνησε, ανέφερε και το όνομα ενός ακόμα από τους 56 πολίτες, για να δείξει ότι τους γνωρίζουν όλους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την Συντονιστική Επιτροπή να προσθέτει ότι «επειδή η πρωτοβουλία των πολιτών δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που υπέγραψαν την προσφυγή, είναι φανερό ότι αυτά γνωστοποιήθηκαν από τους αντίδικους, που είναι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και η “Δικέφαλος 1924” Α.Ε. Αυτοί είναι και οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για κάθε τέτοια ενέργεια».

Και συμπληρώνει ότι «είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια άσκησης τρομοκρατίας με μεθόδους μαφίας. Μεθόδους που εφαρμόζονται συστηματικά από την άνοιξη του 2014 στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενου του εκφοβιστικού τηλεφωνήματος με βάση το ηχητικό του αυτόματου τηλεφωνητή:

«Κυρία Ιατρίδου, καλή σας μέρα. Λέγομαι Γιώργος Παπαδάκης δεν με ξέρετε, μένω εδώ στην Σειρήνων. Ήθελα να σας πω ότι έχετε κάνει με άλλους 55 μία κίνηση με την οποία ζητάτε να μη γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που το γήπεδο υπήρχε για εκατό χρόνια. Το πρώτο που σας λέω είναι ότι εμείς που δεν μένουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάρουμε θέση σ’ αυτό. Το δεύτερο που σας λέω είναι ότι επειδή έχω πρόσβαση στους χούλιγκανς, έχω μάθει ότι ήδη έχετε γίνει στόχος εσείς και οι άλλοι 55. Έχουν επισκεφτεί τα σπίτια σας, μέσα στα οποία έχουνε βρει πολλές παρανομίες και αυθαιρεσίες. Έχουν αποφασίσει να τα κάψουνε ούτως ώστε όταν τα φτιάξετε από την αρχή, να τα φτιάξετε σωστά και χωρίς παρανομίες. Επίσης, μία κυρία […] έκανε την εξυπνάδα να πει ότι μένει […] ενώ μένει […]. Μη νομίζετε ότι κι αυτή δε θα τη βρούμε. Εν πάση περιπτώσει, σας λέω ότι όσο ακόμα είναι καιρός, αποσυρθείτε από αυτό που έχετε ζητήσει, γιατί ένα είναι ότι δε θα κερδίσετε τίποτα και μόνο να χάσετε έχετε. Νομίζω ότι δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, είναι μια προειδοποίηση για το καλό όλων σας.»

Η μαφιοποίηση της πολιτικής καλά κρατεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα…

Σχόλια

Exit mobile version