Αρχική περίπτερο ιδεών Φασιστική σφαγή

Φασιστική σφαγή

Σίγουρα, θεός δεν υπάρχει!

115 παιδιά δολοφονούνται με τον πιο βάρβαρο τρόπο κάθε μέρα, επί σαράντα μέρες, από τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών Εβραίων που πραγματοποιούνται στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε προσφυγικούς καταυλισμούς, σε σχολεία, νοσοκομεία, μουσουλμανικούς και χριστιανικούς ναούς.  

Κοριτσάκι στην εντατική, στο πάτωμα!

Από τους 14.000 δολοφονημένους 6.000 είναι παιδιά, 4.000 γυναίκες, μανάδες, κόρες και γιαγιάδες και 4.000 σύζυγοι, γιοί και παππούδες. Κι άλλοι 35.000 είναι οι τραυματίες, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό πόσοι, σε χιλιάδες, απ’ αυτούς είναι ακρωτηριασμένοι και ανάπηροι. Συνολικά, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, οι νεκροί και οι τραυματίες μέσα στο κλουβί της Γάζας, ξεπερνούσαν τους 50.000! Ανάμεσά τους 205 γιατροί και νοσηλευτές και 64 δημοσιογράφοι Τύπου και τηλεοπτικών συνεργείων!

Οι περισσότεροι καταπλακώθηκαν κάτω από τα τσιμέντα των σπιτιών τους και δεν θα μαθευτεί ποτέ πόσο βασανιστικά πέθαναν, χωρίς καμία ελπίδα να σωθούν αφού κανένα μέσο δεν υπήρχε για να γίνουν προσπάθειες ανάσυρσής τους από τα χαλάσματα.

Σχολεία, νοσοκομεία, ναοί…

Ισοπέδωση του προσφυγικού καταυλισμού Τζαμπάλια.

Είναι μία από τις τρομακτικότερες σφαγές στη νεότερη ιστορία του υποτιθέμενου πολιτισμένου δυτικούς κόσμου. Από τις σφαγές που είναι απολύτως εκ προθέσεως, προμελετημένες και εκτελεσμένες βάσει σχεδίου, ακριβώς όπως οι ναζιστικές, είτε πρόκειται για τη σφαγή των Καλαβρύτων είτε πρόκειται για τις σφαγές στο Άουσβιτς!

Σίγουρα, θεός δεν υπάρχει!
Συνελήφθη κι άλλος τρομοκράτης!

Κι έχουν άλλη μια ομοιότητα με τις φασιστικές: εφαρμόζονται από μία πάρα πολύ ισχυρή στρατιωτική δύναμη που διαθέτει υπερσύγχρονα αεροπλάνα, πλοία και τανκς σε βάρος άοπλου πληθυσμού, αιχμάλωτου και εγκλωβισμένου.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Το μήνυμα της νέας γενιάς…
Σχόλια

Exit mobile version