έξω τ. 46

Α. Μουτσάτσου
Μία μουσική «προσωπογραφία», που περιλαμβάνει τις σημαντικότερες στιγμές της πορείας της, με τραγούδια από την εικοσάχρονη διαδρομή της και τις συνεργασίες της με σημαντικούς δημιουργούς θα παρουσιάσει αύριο το βράδυ η Αναστασία Μουτσάτσου στο χώρο Almaz (Τριπτολέμου 12, Γκάζι), στις 9.30 μ.μ.

Σχολή Τυφλών
Ένα έργο που καταγράφει τους ανθρώπους της εποχή μας, αυτούς που βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν, να ζητιανέψουν, να απεργήσουν, να ξεσηκωθούν. Αναφερόμαστε στο έργο Σ’ εσάς που με ακούτε της Λούλας Αναγνωστάκη, το οποίο θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στη Σχολή Τυφλών στη Θεσσαλονίκη με στόχο να ευαισθητοποιηθεί το κοινό της πόλης. Η Αναστασία Κουμίδου, στο βίντεο ο Χάρης Πάλλας, στην εικαστική σύνθεση η Ελεάννα Μαρτίνου και στον ήχο ο Γιάννης Αλεξίου. Σχολή Τυφλών (Β. Όλγας 32), στις 9.00 μ.μ.

 

Νon sense
Σε δείπνο μετά… φόνου μας προσκαλεί η θεατρική ομάδα Νon sense, την Τρίτη το βράδυ στο Κέντρο Τέχνης Passport στον Πειραιά (Καραΐσκου 119). Ο Λάμπρος Παπαγεωργίου και η Ιουλία Ριζοπούλου, που υπογράφουν κείμενο και σκηνοθεσία, θα παρουσιάσουν τη μαύρη κωμωδία Έγκλημα στη Negromikele. Πρόκειται για παρωδία κινηματογραφικών ταινιών του είδους τα οποία αποδομούνται με ανατρεπτικό χιούμορ (9.30 μ.μ.)

Σχόλια

Exit mobile version