Αρχική πολιτική Αντιμνημονιακή πορεία από το Βόλο στην Αθήνα

Αντιμνημονιακή πορεία από το Βόλο στην Αθήνα

Οι διαδηλωτές ξεκινούν σήμερα και θα φτάσουν στο Σύνταγμα στις 23 Οκτωβρίου

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν πολίτες του Βόλου. Διοργανώνουν μια μεγάλη κινηματική πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων. Θα κάνουν όλη τη διαδρομή από το Βόλο προς την Αθήνα με τα πόδια, προκειμένου, όπως λένε «να εκθέσουμε τη συνολική αγανάκτησή μας και να διαμαρτυρηθούμε έντονα για την εφαρμοζόμενη πολιτική που ακολουθείται. Το μέλλον των παιδιών μας, τις επιχειρήσεις μας αλλά και το δικαίωμα στην εργασία δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν».
Με αποφασιστικότητα διακηρύσσουν ότι «ο ραγιαδισμός δεν ανήκει στην ψυχή του Έλληνα, κανένα μέτρο πίεσης δεν πρόκειται να μας ρίξει το ηθικό, όσα μέτρα και αν παρθούν, όσα χαράτσια και αν μπουν δεν πρόκειται να ραγίσουν την ηθική υπόσταση των συμπολιτών μας. Το ήθος, το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια, η συλλογικότητα δεν αγοράζονται και δεν πουλιούνται σε κανένα πολιτειακό σύστημα».
Σημειώνουν δε ότι «δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη πολιτική, να ανατραπούν οι πολιτικές της τρόικας και της τρικομματικής κυβέρνησης, οι πολιτικές των μνημονίων».
Η πορεία θα διαρκέσει 11 ημέρες, με την επιφύλαξη μιας απόκλισης λόγω καιρικών συνθηκών. Το ξεκίνημα γίνεται από το Βόλο σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 8 το πρωί και θα καταλήξει στις 23 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας με τους διοργανωτές: 6934.832876, 24210.29811 και 24210.32780

 

Σχόλια

Exit mobile version