Επίθεση με ερωτηματικά σε κτίριο του δήμου Συκεών
Γυάλινα μπουκάλια με μπογιές πέταξαν άγνωστοι στους εξωτερικούς τοίχους κτιρίου του δήμου Συκεών, ενώ εκσφενδονίστηκαν και πέτρες που έσπασαν τζάμια του πρώτου ορόφου προκαλώντας φθορές σε διάφορα αντικείμενα στον εσωτερικό χώρο. Η επίθεση έγινε προχθές τη νύχτα και το συμβάν έγινε αντιληπτό το πρωί από υπαλλήλους του δήμου που πήγαν να εργαστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε αναστάτωση στις δημοτικές αρχές, καθώς περά από το ανοιχτό ζήτημα του ΣΜΑ Ευκαρπίας δεν υπάρχει κανένας άλλος προφανής λόγος που να δικαιολογεί την επίθεση σε δημοτικό κτίριο. Από την πλευρά τους κάτοικοι που πληροφορήθηκαν την επίθεση κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος έντασης στην περιοχή, σε μια περίοδο που οι τόνοι για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης έχουν πέσει.

Πάλι καλά!
Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων και προσβλέποντας στην προστασία των αστέγων, εξασφάλισε τη διαμονή τους σε θερμαινόμενους χώρους.
Αρμόδια υπάλληλος για το συντονισμό της δράσης είναι η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Θεσσαλονίκης, Βίκυ Θεοδωρακοπούλου, τηλέφωνο επικοινωνίας 6937690432.
Έπειτα από δεκάδες δημοσιεύματα (βλ. και Δρόμος, φ.145) και ένταση στα δημοτικά συμβούλια, ο δήμος τελικά αποφάσισε να μην αφήσει τους άστεγους της πόλης να πεθάνουν από το κρύο. Πάλι καλά!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!