Νίκαια – Αργυρούπολη

Νίκαια: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Κώστας Παπαδόπουλος

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, ανοιχτή συνέλευση όσων συνυπέγραψαν το ανοιχτό κάλεσμα της κίνησης πολιτών Κόντρα στο Ρεύμα (https://www.gopetition.com/petition/37930.html), για την μεγαλύτερη δυνατή λαϊκή συστράτευση εν’ όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν: α) επικυρώθηκαν οι βασικές πολιτικές κατευθύνσεις του συνδυασμού, που σαν κεντρικό στόχο έχουν την πάλη ενάντια στα όσα το Μνημόνιο και ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ θα επιφέρουν σαν συνέπειες στην τοπική κοινωνία. β) εκλέχθηκε 12μελής εκλογική επιτροπή η οποία θα αναλάβει την όλη προεκλογική δραστηριότητα γ) ανακηρύχθηκε ομόφωνα ως υποψήφιος Δήμαρχος της κίνησης ο μέχρι τώρα επικεφαλής Κώστας Παπαδόπουλος
Η κίνηση πολιτών Κόντρα στο Ρεύμα καλεί για ακόμη μια φορά όλες τις δυνάμεις και τους πολίτες της Νίκαιας και του Ρέντη , που στέκονται αντιθετικά στην πρωτοφανή αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και της κατοχικής τρόικα, να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας ώστε να διεκδικήσουμε αγωνιστικά και με αξιοπρέπεια όσα μας ανήκουν.

 

 

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Υποψήφιος δήμαρχος ο Χρήστος Κορτζίδης

Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης» Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Ελληνικού πολίτες από την Αργυρούπολη και το Ελληνικό συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να ακούσουν τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστο Κορτζίδη. Κύριος άξονας της πολιτικής της «Δημοτικής Συνεργασίας» θα είναι η εφαρμογή προγράμματος κοινωνικής πολιτικής. Βάση αυτού ο Χρήστος Κορτζίδης ανακοίνωσε πως δε θα υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση των δημοτών αντίθετα θα υπάρξει σταδιακή μείωση στα χρήματα που πληρώνουν στο Δήμο.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!