Με κόντρα τον καιρό τ.2

Η κυρία Τσόκλη διευκρινίζει ότι τα έξοδα της εκπομπής ανέρχονται περίπου σε 8.000-9.000 ευρώ (οι προσωπικές της αμοιβές ανέρχονται σε 3.200 ευρώ) ανά επεισόδιο, ποσό που, όπως σημειώνει, δεν είναι υπερβολικά υψηλό «μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς» (Το Βήμα).

 

Σημείωση: Τα έσοδα της εκπομπής είναι 25.000 ανά επεισόδιο – την παραγωγή έχει ο σύζυγος της. Με μόλις 10 επεισόδια ανά σεζόν, στο ταμείο της οικογένειας μπαίνουν 160.000 – 170.000 ευρώ!

Θα μου πείτε και τι μ’ αυτό; Άλλοι βγάζουν πολύ περισσότερα. Τουλάχιστον η εκπομπή της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ έχει και ποιότητα…

Δεν μπορώ, όμως, να μη σκεφτώ κι εγώ από την πλευρά μου την κυρία Αλίντα Δημητρίου. Δεν είναι πολύς καιρός που παρακολούθησα την ταινία της «Η ζωή στους βράχους» σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι. Μια δουλειά που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν πέντε χρόνια γυρισμάτων. Τα ταξίδια, πληρωμένα από την τσέπη της σκηνοθέτιδας ή από το σύζυγό της (μήπως πρέπει να τον γνωρίσουμε στο σύζυγο της κυρίας Τσόκλη;). Για επιχορηγήσεις, ούτε λόγος! Οι πόρτες κλειστές. Κάτι λεφτά από κει κι από δω για να πάρουν κάτι «έναντι» οι συνεργάτες της…

Ακόμη: Από επιλογή διαθέτει δωρεάν το DVD της ταινίας για μαζική προβολή, πληρώνει η ίδια τα έξοδα αποστολής και ταξιδεύει αφιλοκερδώς για να συνομιλήσει με όσους την καλούν.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για μένα», μας είπε στο Χαλάνδρι. «Η παρουσία σας και η κουβέντα μαζί σας».

«Δεν θα ήθελα, όσο διάστημα είμαι βουλευτής, να αναστείλω τη δραστηριότητά μου στην ΕΡΤ. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να ταξιδεύω», δήλωσε η κυρία Τσόκλη – ούτε να εισπράττω, θα προσθέταμε εμείς.

«Χρήματα δεν ζήτησα, όχι από εστετισμό, αλλά από επίγνωση», λέει η κυρία Δημητρίου.

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη», λέμε εμείς…

Κώστας Στοφόρος

Σχόλια

Exit mobile version