Νϊκαια – Στερεά Ελλάδα – Πελοπόννησος

Νίκαια-Ρέντης
Την Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, στις 19:30, στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10 – 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των πολιτών από την Νίκαια και τον Ρέντη, οι οποίοι συμφώνησαν και συνυπέγραψαν το ανοιχτό κάλεσμα της κίνησης μας (και βέβαια όσων ακόμη το υπογράψουν εδώ https://www.gopetition.com/petition/37930.html μέχρι τότε) για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στη συνέλευση αυτή θα προχωρήσουμε:
α) Στην ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου της πρωτοβουλίας
β) Στην έγκριση των βασικών αρχών του δημοτικού μας προγράμματος
γ) Στην συγκρότηση εκλογικής επιτροπής που θα συντονίσει την εκλογική μάχη.

Στερεά Ελλάδα
Την Κυριακή 5 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί συνέλευση-συνάντηση του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς» στο κλειστό θέατρο της Λιβαδειάς, ώρα 19.00.

Πελοπόννησος
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 11.00 στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί παμπελοποννησιακή σύσκεψη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Την καλούν οι πολίτες που ξεκίνησαν την διαδικασία συλλογής υπογραφών με το κείμενο «Ανοιχτή πρόσκληση για το συντονισμό πολιτών στην Πελοπόννησο» . Καλούν κάθε πολίτη που συμφώνησε με το κείμενο υπογραφών, κάθε πολίτη που μπορεί να έχει επιμέρους επιφυλάξεις ή διαφωνίες αλλά βλέπει θετικά το γενικό πνεύμα του κειμένου όπου από κοινού να συζητήσουν και να αποφασίσουν πάνω στα εξής ζητήματα:
α) Η πολιτική συγκυρία, Καλλικράτης και αυτοδιοίκηση, προβλήματα που ταλανίζουν τους νομούς μας και συνολικά την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
β) Η κρίσιμη μάχη των εκλογών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα δεδομένα, οι κινήσεις κομμάτων και παρατάξεων, ο στόχος για μια πλατιά συσπείρωση όσων είναι ενάντια σε κυβέρνηση-Τρόικα-Μνημόνιο και Καλλικράτη, η παρέμβασή μας.
γ) Λειτουργία και συντονισμός μας.
Όσοι αδυνατούν να έρθουν μπορούν να συμμετέχουν σε συναντήσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες ανά νομό ή (μέχρι να καθορίσουμε συλλογικά την λειτουργία μας) επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 6932619014 ή στέλνοντας τις σκέψεις – προτάσεις τους στο e-mail: [email protected]
Υπενθυμίζουμε ότι η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται μέχρι το τέλος Αυγούστου και μπορείτε να υπογράψετε στο: www.gopetition.com/petition/38179.html.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!