Αρχική στήλες Τρομοκράτες

Τρομοκράτες

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εκτεταμένου δικτύου τρομοκρατών που έχει παγιδεύσει με εκρηκτικά τον δρόμο προς τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το οδικό δίκτυο όλων των πόλεων, κωμοπόλεων και χωριών της χώρας είναι ναρκοθετημένο στο μεγαλύτερο μήκος του, τουλάχιστον στο μέρος του που οδηγεί στα εκλογικά τμήματα.
Πρωτοφανής θεωρείται από τους ειδικούς η ευρύτατη χρήση από τους τρομοκράτες των τηλεοπτικών δεκτών που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Έπειτα από τηλοψία δύο συνεχών ωρών οι τηλεθεατές καταλαμβάνονται από delirium tremulous, με αποτέλεσμα την παντελή αδυναμία σκέψης, άρθρωσης και μετακίνησης. Οι ειδικοί εξετάζουν αν αυτό το πρωτοφανές είδος βιο-τρομοκρατίας έχει χημικό, ραδιο-κυματικό ή απλώς αποβλακωτικό μηχανισμό.
Τις υποψίες των ειδικών της αντιτρομοκρατικής έχουν κινήσει και τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας αλλοδαπών εις βάρος ημεδαπών, με αποτέλεσμα την καταγραφή μικρο-εξεγέρσεων των τοπικών κοινωνιών εις βάρος μεταναστών, στις οποίες δίνεται η ευκαιρία σε νεοναζί χρυσαυγίτες να προβούν σε εθνοκαθαρτικές επιχειρήσεις.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν ως αρχηγό του διεθνούς τρομοκρατικού δικτύου κορυφαία αξιωματούχο της Γερμανίας, που πάντως ουδεμία σχέση έχει με την παράδοση του αντάρτικου πόλεων της Ούλρικε Μάινχοφ στην ίδια χώρα. Κέντρο του δικτύου, που έχει διάρθρωση ανάλογη της Αλ Κάιντα, θεωρούνται οι Βρυξέλλες, ενώ παρακλάδια του έχουν εντοπιστεί σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, κυρίως του ευρωπαϊκού Βορρά, με ισχυρές διασυνδέσεις με πρόσωπα που καταλαμβάνουν τα ύπατα αξιώματα στις χώρες τους. Πυρήνας τρομοκρατών εντοπίστηκε, χωρίς να εξαρθρωθεί, ακόμη και στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Η συνήθης μέθοδος των τρομοκρατών, που αυτοαποκαλούνται για αγνώστους λόγους «δραχμοφονιάδες», είναι η πρόκληση λεκτικών εκρήξεων σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τουλάχιστον ανά δύο ώρες τη μέρα. Ως εκρηκτικοί μηχανισμοί χρησιμοποιούνται συνεντεύξεις Τύπου, συνεδριάσεις θεσμικών οργάνων, ανακοινώσεις, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις σε διεθνή ΜΜΕ. Έτσι, αν στις 12 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη μια λεκτική έκρηξη στην έδρα του ΔΝΤ στις ΗΠΑ, το επόμενο δίωρο εκδηλώνεται μια δεύτερη στο Βερολίνο, έπειτα μια τρίτη στο Παρίσι και ακολουθούν τέταρτη, πέμπτη, έκτη στο Λονδίνο, στη Φρανκφούρτη, στη Ρώμη, στη Βιέννη και τελικά στην Αθήνα, όπου εκδηλώνονται ομοβροντίες από το Σύνταγμα μέχρι την Κάντζα και από το Μαρούσι μέχρι το Φάληρο. Οι ομοβροντίες εκρήξεων καταλήγουν στους τηλεοπτικούς δέκτες, προκαλώντας συχνά βαρείς τραυματισμούς σε ανυποψίαστους τηλεθεατές που σπεύδουν αιμόφυρτοι για πρώτες βοήθειες στο πλησιέστερο ATM και την επόμενη μέρα για πληρέστερη θεραπεία στο γκισέ της τράπεζας.
Τις αντιτρομοκρατικές Aρχές, πάντως, τις ανησυχεί το γεγονός ότι η αδυναμία εξάρθρωσης του νέου, παγκόσμιου τρομοκρατικού δικτύου έχει πυροδοτήσει και ένα κύμα αντι-τρομοκρατικής αυτενέργειας και αυτοδικίας των πολιτών. Έτσι, παρά τις συνεχιζόμενες εκρήξεις και τη γεωμετρική αύξηση των θυμάτων τους, πολλοί πολίτες εξακολουθούν να κυκλοφορούν άφοβα στις πόλεις, με αινιγματικά και υποσχόμενα εκπλήξεις χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Με άκρως εμπιστευτικό έγγραφό της η αντιτρομοκρατική υπηρεσία προτείνει στον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι κάλπες της 17ης Ιουνίου για το ενδεχόμενο παγίδευσής τους με εκρηκτικό μηχανισμό που θα ενεργοποιείται ευθύς με το άνοιγμά τους κατά το βράδυ εκείνης της Κυριακής…
ΚΙΜΠΙ
Kibi2g@yahoo.gr

 

Σχόλια

Exit mobile version