Αρχική κοινωνία Το δημοτικό πρόγραμμα της κίνησης πολιτών «Γαλάτσι, ο τόπος μου»

Το δημοτικό πρόγραμμα της κίνησης πολιτών «Γαλάτσι, ο τόπος μου»

Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα της κίνησης πολιτών «Γαλάτσι, ο τόπος μου» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Παναγιώτου. Όπως αναφέρουν στο πρόγραμμά τους χαρακτηριστικά ότι: «παρουσιάζουμε προτάσεις και ιδέες για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Παρουσιάζουμε ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, σαφές, ρεαλιστικό, και άμεσα εφαρμόσιμο. Παράλληλα παρουσιάζουμε ένα σχέδιο μεγάλων αλλαγών στο τρόπο που διοικείται ο Δήμος ώστε, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή όλων μας και το διαρκή έλεγχο των αποφάσεων του, να μην μπορεί τίποτα να αθετηθεί ή να μείνει στα χαρτιά. Σας παρουσιάζουμε ένα σχέδιο ανοικτό, που επιδιώκει να συμπληρωθεί, να εξειδικευθεί, να συγκεκριμενοποιηθεί και να τροποποιηθεί, όπου χρειάζεται, μέσα από το δημόσιο διάλογο πριν και μετά τις δημοτικές εκλογές.»

Και ότι: «η κίνηση πολιτών “Γαλάτσι, ο τόπος μου”, δεν έχει άλλη ώρα για χάσιμο. Είναι στιγμή να αρνηθούμε τα ψέματα, την υποβάθμιση της πόλης και της ζωής μας, την υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Η πόλη μας, στηριγμένη στον ανεκμετάλλευτο πλούτο των φορέων και των πολιτών της, είναι σε θέση να χαράξει μια νέα πορεία σύμφωνη με τις ανάγκες των ίδιων των κατοίκων της. Είναι ώρα να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πόλος, μια ισχυρή φωνή τόσο στην πόλη όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο ικανή να δρομολογήσει, να απαιτήσει και να επιβάλει λύσεις. Σας καλούμε, με τη συμμετοχή σας πριν και κυρίως μετά τις δημοτικές εκλογές και με την ψήφο σας σε αυτές, να στηρίξετε αυτή την ανάγκη. Σας καλούμε, να πάρετε ενεργό μέρος στην προσπάθεια να φτιάξουμε το τόπο μας όπως μας αξίζει. Γιατί η συμμετοχή όλων μας, η συστηματική προσπάθεια ανάδυσης μιας νέας κοινωνικοποίησης, είναι προϋπόθεση για ένα καλύτερο αύριο.»

Το δημοτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο στέκι «Αμπάριζα» (Γαλακηδών 11). Περισσότερα στο galatsiotoposmou.wordpress.com.

Σχόλια

Exit mobile version