Αρχική περίπτερο ιδεών Η Δύση δολοφονεί και καταστρέφει δι’ αντιπροσώπων!

Η Δύση δολοφονεί και καταστρέφει δι’ αντιπροσώπων!

Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Μπέρκλεϊ…

Ναι, η καταστροφή είναι ασύλληπτη. Όλος ο δυτικός κόσμος κάνει μια επίδειξη ακραίας βαρβαρότητας, αγριότητας και ηλιθιότητας. Γκρεμίζει σπίτια, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, τόπους θρησκευτικής λατρείας, θερμοκήπια, δρόμους, δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτρισμού και επικοινωνίας∙ δολοφονεί δεκάδες χιλιάδες άμαχους, κυρίως παιδιά, γυναίκες και άρρωστους και ανάπηρους ανθρώπους, θάβει ζωντανές έγκυες γυναίκες, ακρωτηριάζει χωρίς αναισθητικό νήπια και καίει ζωντανές ηλικιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να φύγουν από τα σπίτια τους. Ο δυτικός κόσμος πραγματοποιεί εν χορώ τη γενοκτονία με εκτελεστή το Ισραήλ, το αποικιοκρατικό του δημιούργημα στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι μόνο τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας που του προμηθεύουν για να σκοτώνει ασύστολα όποιους θέλει, όπου θέλει, μαζικά και ατομικά, είναι και η πλήρης κάλυψη που του προσφέρουν, αφενός οικονομική και αφετέρου πολιτική, νομική, επικοινωνιακή, πολιτισμική και θρησκευτική, συντηρώντας ένα στρατοκρατικό και ρατσιστικό καθεστώς που ξεπερνάει ακόμα και τους διδάξαντες αποικιοκράτες σε αυταρχισμό και φονικότητα.

Με επιδοτήσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων από τα κρατικά ταμεία των ΗΠΑ, με βομβαρδιστικά F-35, μπουλντόζες Caterpillar, γερμανικά τεθωρακισμένα, συστήματα και πυρομαχικά της Lockheed Martin, της Rheinmetall και άλλων δυτικών πολεμικών βιομηχανιών, ανταλλακτικά οπλικών συστημάτων από τη Δανία, την Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, λογισμικά της Google και επενδύσεις δυτικών εταιριών, συνταξιοδοτικών ταμείων και πανεπιστημίων, με φραγές, λογοκρισία και μεροληψία στην ενημέρωση από τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα, ακόμα και με διώξεις ποινικές, επαγγελματικές και κοινωνικές κάθε κριτικής φωνής, η Δύση υποθάλπει, στηρίζει και ενθαρρύνει τη σιωνιστική επιθετικότητα εναντίον των Παλαιστινίων και εναντίον πολλών κρατών της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και τη στρατιωτική και αστυνομική δραστηριότητα του Ισραήλ υπέρ αυταρχικών καθεστώτων μέχρι τη Λατινική Αμερική!

Το Ισραήλ είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός καθρέφτης του δυτικού μπλοκ στον κόσμο. Η γνησιότερη έκφραση της πραγματικής φύσης της Δύσης. Είναι η αιχμή του δόρατος της αποικιοκρατίας, που ακόμα και στη φάση της συνεχιζόμενης παρακμής της διατηρεί ακέραιο τον εγκληματικό της χαρακτήρα.

Δορυφόροι

Βέβαια, οι αγριότητες και βαρβαρότητες της Δύσης δεν περνούν πια στην οικουμένη ως μοιραίες και αναπόφευκτες. Αφενός γιατί η ανθρωπότητα είναι σε περίοδο αυξανόμενης αφύπνισης και αφετέρου γιατί η ίδια η Δύση τσαλακώνει την εικόνα της και απομυθοποιεί την «ανωτερότητά» της με τα καμώματά της χρησιμοποιώντας τους δορυφόρους της, όπως η Ουκρανία και το Ισραήλ.

Η Ουκρανία, στην οποία ανετέθη από τη Δύση να νικήσει και να μειώσει τη Ρωσία, έχει ήδη πάθει ανεπανόρθωτη βλάβη. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι νεκροί και τραυματίες, σοβαρή απώλεια εδαφών και πλουτοπαραγωγικών πηγών, τρομακτική αιμορραγία πληθυσμού, διάλυση θεσμών και μηχανισμών, κατάργηση της ανεξαρτησίας της, οικονομική χρεοκοπία και γενική υποβάθμιση της κρατικής της οντότητας, αποτελούν συνέπειες της υπαγωγής της στο δυτικό άρμα.

Το Ισραήλ χάνει ένα από τα μεγαλύτερα ατού που είχε. Την προστασία από ένα πολυεπίπεδο κέλυφος που είχε πλεχτεί μεθοδικά από την ίδρυση του κράτους το 1948 και με μεγαλύτερη ένταση από το 1967. Ένα κέλυφος που το σημαντικότερό του στρώμα δεν ήταν όπως νομίζεται από πολλούς ο ισχυρός στρατός του, αλλά το «ίματζ», ο «χαρακτήρας» του Ισραήλ, το μίγμα του κατατρεγμένου που χρήζει ειδικής ευνοϊκής, ακόμα και μεροληπτικής, μεταχείρισης και ασφάλειας από τους πρώην διώκτες του έναντι κάθε απειλής και του ικανού να χτίσει μια ευημερούσα και πολιτισμένη αστική δημοκρατία ανάμεσα σε κράτη με αυταρχικά καθεστώτα. Αυτή η προκύπτουσα προνομιακή ιδιότητα του ανέγγιχτου και πετυχημένου, είναι η πρώτη φορά που τσαλακώνεται, μουντζουρώνεται και αποδοκιμάζεται σε παγκόσμια κλίμακα!

Στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Μπέρκλεϊ…

Είναι η πρώτη φορά που ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι απειλές, ούτε οι πάσης φύσεως διώξεις, ούτε οι νόμοι, ούτε τα λόμπι, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι δεν μπορούν να αποτρέψουν την κατακραυγή, την αποδοκιμασία, την καταγγελία, την απομυθοποίηση και, ίσως το βασικότερο, την αποδυνάμωση του οπλοστασίου του μηχανισμού προστασίας του ανέγγιχτου κράτους και καθεστώτος, που εξουδετέρωνε κάθε ίχνος κριτικής στο Ισραήλ και το Σιωνισμό. Η σοβαρή κατηγορία του αντι-σημιτισμού έχασε μέσα σε μερικούς μήνες το ειδικό της βάρος. Κι αν τα συστήματα αεράμυνας μπορούν να σταματήσουν την πορεία των ντρόουνς και των πυραύλων που κατευθύνονται στο Ισραήλ, τα υπόλοιπα συστήματα τεχνητής προστασίας του Σιωνισμού, νομικά, πολιτικά, πολιτισμικά, επικοινωνιακά και ηθικά που χρειάστηκαν δεκαετίες συστηματικής κατασκευής, έχουν καταρρακωθεί και έχουν γίνει διάτρητα.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που κράτη καταγγέλλουν ρητά και προσφεύγουν στα διεθνή δικαστήρια ζητώντας να καταδικαστεί το Ισραήλ για γενοκτονία και εθνοκάθαρση! Η Νότια Αφρική, η Κολομβία και η Νικαράγουα συνεπικουρούμενες από άλλα πενήντα κράτη και ενώσεις κρατών διασύρουν το Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο για τη Δικαιοσύνη του ΟΗΕ! Ακόμα και το διχασμένο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με μόνη αρνητική την ψήφο των ΗΠΑ υπερψήφισε την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης! Όλοι οι οργανισμοί του ΟΗΕ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η UNICEF, ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας, ακόμα και οι δυτικές οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως η Διεθνής Αμνηστία και το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλουν για πρώτη φορά χωρίς μισόλογα τις γενοκτονικές ενέργειες στη Γάζα.

Αστυνομοκρατία

Διαδηλώσεις σε όλη τη γη, από την Αυστραλία ως τη Βενεζουέλα και από την Ιρλανδία ως την Τουρκία και την Υεμένη, έχουν δημιουργήσει το μεγαλύτερο στην πρόσφατη ιστορία κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταγγελίας του σιωνιστικού Ισραήλ. Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι στο Ενωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση του οποίου είναι ακραία φιλοϊσραηλινή, γίνονται από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα οι μεγαλύτερες κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, αλλά και στη Γερμανία που έχει απαγορευτεί κάθε φιλοπαλαιστινιακή δράση, οργανώνονται συνεχώς κινητοποιήσεις με μεγάλη συμμετοχή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι στις περισσότερες εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη και καταδίκης του Ισραήλ πρωτοστατούν Εβραίοι της Ευρώπης και των ΗΠΑ!

Αλλά από την πελώρια και συνεχώς διογκούμενη λίστα των δράσεων σε όλο τον κόσμο, το πιο εντυπωσιακό είναι το εν εξελίξει γεγονός του ξεσηκωμού στα αμερικάνικα πανεπιστήμια. Η έκταση του ξεσηκωμού, που ξεκίνησε από τα «πεντάστερα» πανεπιστήμια, Columbia, UCLA, Harvard, Brown κ.ά., που αποτελούν το καμάρι των ΗΠΑ, στην κυριολεξία αμφισβήτησε και διατάραξε το ισχυρότερο προπύργιο του φιλοσιωνισμού παγκοσμίως. Φοιτητές και καθηγητές, υπό την άμεση απειλή εκδίωξης και απόλυσης από τα ιδρύματα, αλλά και με την πραγματοποίηση χιλιάδων βίαιων συλλήψεων από την αστυνομία και τη στρατιωτική εθνοφυλακή (!) σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών, με ξυλοδαρμούς, πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα, πλάνα που θυμίζουν την ταινία «Φράουλες και αίμα», επιδεικνύουν μία ηθική στάση που προκαλεί σοκ στη διεφθαρμένη καθεστηκυία τάξη καθώς της χαλάει την παραπλανητική αφήγηση για το Ισραήλ. Πέφτουν οι πύργοι της υποκρισίας και θρυμματίζεται η ψευδεπίγραφη προθήκη της ελευθερίας της έκφρασης στα αμερικάνικα πανεπιστήμια καθώς τα τηλεοπτικά δίκτυα, τα κινητά τηλέφωνα και το ΤικΤοκ δείχνουν τους πάνοπλους αστυνομοστρατιώτες να τσουβαλιάζουν φοιτητές, ακτιβιστές και καθηγητές μόνο και μόνο γιατί φωνάζουν άοπλοι και ακίνητοι «Free Palestine»!

Μια ηθική στάση που αποτελεί πολύ ενοχλητική παραφωνία στις επίσημες ανακοινώσεις του κατεστημένου, από τον Μπάιντεν και τον Τραμπ, τους γερουσιαστές, τους κυβερνήτες των πολιτειών και μερικούς δημάρχους όπως τον μαύρο Έρικ Άνταμς της Νέας Υόρκης που ξέχασε τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ μέχρι τους διορισμένους από τους χορηγούς προέδρους των πανεπιστημίων και τα δημοσιογραφικά φερέφωνα που αναπαράγουν την κινδυνολογία και την ψευδολογία των σιωνιστικών λόμπι και των εκπροσώπων της πολεμικής βιομηχανίας και της ολιγαρχίας.

Είναι αποκαλυπτικές οι σπασμωδικές αντιδράσεις των γερουσιαστών που με περισσή βιασύνη υπερψήφισαν προχτές νέο νόμο που διευρύνει την έννοια του αντισημιτισμού για να χρησιμοποιηθεί εναντίον των φοιτητών που κινητοποιούνται.

Πάντως, είναι πλέον φανερό ότι η βιομηχανία του αντισημιτισμού έχει ξεδοντιαστεί. Η επίκλησή του, όσο υπαρκτοί κι αν είναι οι απειλητικοί νόμοι και οι διωγμοί, δεν φοβίζει και δεν εμποδίζει να εκφραστούν αυτοί που ζητούν ειρήνη, ανθρωπιά και δικαιοσύνη. Η εποχή που το σιωνιστικό καθεστώς είχε εξασφαλισμένο το απυρόβλητο φαίνεται ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η εθνοκάθαρση και η γενοκτονία σκοτώνουν τους Παλαιστίνιους, αλλά αδειάζουν κι από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο και κάθε νομιμοποιητική επικάλυψη το σιωνιστικό αφήγημα. Ο σιωνισμός με τις ενέργειές του αποκάλυψε την αληθινή του φύση που με την κατάλληλη προπαγάνδα είχε συγκαλυφθεί και εξωραϊστεί. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται…

Σχόλια

Exit mobile version