Με καθυστέρηση 5 μηνών συγκροτήθηκε τελικώς προεδρείο στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, και ενώ η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, με τους εργαζόμενους του ΕΚΑ να είναι απλήρωτοι και σε επίσχεση εργασίας, τα τηλέφωνα του ΕΚΑ κομμένα, τα σωματεία μέλη του να μην μπορούν να χρησιμοποιούν τις αίθουσες του ΕΚΑ για τις συνελεύσεις τους.
Το προεδρείο είναι λειτουργικό, σχηματίστηκε μπροστά στον κίνδυνο να βαδίσει προς την πλήρη διάλυση το μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας, και σε αυτό συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις εκτός της ΔΑΣ – ΠΑΜΕ (που εξαρχής είχε δηλώσει ότι δεν συμμετέχει σε προεδρείο και θα συμμετέχει μόνο στην Εκτελεστική Επιτροπή – παρά το ότι είναι η πρώτη σε δύναμη παράταξη) και της Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας (εξωκοινοβουλευτική Αριστερά) που επίσης απείχε από την ψηφοφορία και δεν συμμετέχει ούτε στην Εκτελεστική Επιτροπή.
Η σύνθεση του νέου προεδρείου έχει ως εξής: Πρόεδρος Μιχ. Λιαγούρης, Αναπλ. Πρόεδρος Γιάνν. Βασιλόπουλος, Αντιπρόεδρος Ανδ. Κομματάς, Γεν. Γραμματέας Στ. Τραχανατζής, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Παν. Κουλουμπαρίτσης, Οικονομικός Γραμματέας Νικ. Κούνιδας, Οργανωτικός Γραμματέας Ηλ. Κόκκαλης, Αναπλ. Οργαν. Γραμματέας Γ. Μυλωνάς.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!