Αρχική τρέχοντα νέα Δεν επιθυμούμε υποστηρικτές ναζιστικών και φασιστικών πρακτικών

Δεν επιθυμούμε υποστηρικτές ναζιστικών και φασιστικών πρακτικών

Δελτίο Τύπου των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας

Είμαστε οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας. Ένα Δίκτυο αποτελούμενο από όλες τις ειδικότητες επαγγελματιών υγείας, με εξειδίκευση και εμπειρία, που υπηρετούμε και εκφράζουμε το δημόσιο συμφέρον.

Με την εφαρμογή ενός νόμου αντισυνταγματικού τεθήκαμε σε αναστολή των εργασιακών μας καθηκόντων με στέρηση μισθού.

Αν και καλούμε όλους τους πολίτες να συσπειρωθούν μαζί μας στον αγώνα και στις μαζικές ειρηνικές δράσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες ΔΕΝ προτιθέμεθα να περάσουμε.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμούμε υποστηρικτές ναζιστικών και φασιστικών πρακτικών, ειδικά όταν ο αγώνας μας είναι κατά του διαχωρισμού, κατά της υποχρεωτικότητας και του εξαναγκασμού.

Ευχαριστούμε όλους που είναι στο πλευρό μας και συναισθάνονται τη δυσχερή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει, όμως δεν επιθυμούμε «προστάτες» και νοσταλγούς του ζοφερού παρελθόντος.

Στη συνάντηση του Σαββάτου (4/12) –που τόσο λάσπη έχει ριχτεί– δόθηκε το βήμα σε πολλούς με γνώμονα τη Δημοκρατία και τη συνένωση των αντιθέτων, με κύριο στόχο να διατρανωθεί η ανάγκη για συναίνεση.

Όμως υπάρχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες ΔΕΝ επιθυμούμε να περάσουμε.

Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας.

Σχόλια

Exit mobile version